Rød løber: Pink dominerede, da sort allerede forsvandt ved SAG Awards

Mange havde spekuleret i, om filmstjernerne ville holde fast i den sorte #metoo-dresscode fra Golden Globes. Det gjorde de ikke. I stedet blev lyserød den dominerende farve i et spraglet felt.

(Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Saoirse Ronan

Louis Vuitton stod bag Ronans stilrene og moderne take  på en gallakjole, hvor det sorte bælte holdt fokus på kropsproportionerne i det ellers lange, lige snit. Sølvflæsen skubbede til enkeltheden og matchede smykkerne.


(Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Kate Hudson

Hudson gik mere romantisk til værks med sit outfit, hvor både sløjfe og hjerteprikkerne var et fint feminint supplement til den lyserøde farve, mens den højhalsede, broderede top gav en næsten victoriansk stemning.


 

(Foto: Frederick M. Brown/Getty Images)

Millie Bobby Brown

Der har været skrevet meget om seksualiseringen af ‘Stranger Things’-teenageren, men på den røde løber har hun næsten altid klaret balancegangen mellem barndommen og voksenlivet ved at bibeholde et ungt islæt. Det klarede hun igen perfekt, da hun parrede sin korte pailletkjole fra Calvin Klein med et par Converse All Star. Friskt og uprætentiøst – især sammen med hendes dobbeltknolde.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.

(Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Dakota Fanning

Den lyserøde var mere sart på Fannings Prada-kjole, så den nærmest gik i ét med hendes hudtone. Her var det også enkeltheden, der var i fokus, men de broderede bølger skabte lidt spræl i tylyderdelen.


(Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Marisa Tomei

Der var også noget forfriskende enkelt over Tomeis kjole, hvor overdrevet Hollywood-glamour var skiftet ud med naturlig skønhed, som blev understreget af hendes løse hår og enkle makeup-look.


(Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic

Brie Larson

Der var lidt mere på spil – selvfølgelig – i den specialsyede Gucci-kjole, som Larson indtog den røde løber i. Designer Alessandro Michele elsker farverige print som her, hvor pufærmerne er med til at understrege retrostemningen.


(Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Gina Rodriguez

Korsetter havde især et comeback-øjeblik sidste år, men fungerer også godt på Rodriguez’ kjole, hvor toppen skaber lidt kant og mod til den ellers romantiske, blomstrede kjole. Og så var hun overraskende nok en af de få, der bar den Time’s Up-broche, som ellers dominerede den røde løber ved Golden Globes.


(Foto: Frederick M. Brown/Getty Images)

Mandy Moore

Keep it simple, stupid. Ja, der var flere enkle looks på den røde løber ved SAG Awards, og når det fungerer så godt, som for Moore, så er der heller ikke nogen grund til at overkomplicere det. Det var Ralph Lauren, der stod bag spaghettistrop-kjolen.

Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic

(Foto: Frederick M. Brown/Getty Images)

Lupita Nyong’o

Nyong’o er altid stærk på den røde løber. Denne gang gik hun lidt mere atypisk til værks med denne Ralph & Russo-kjole, der nærmest fik hende til at ligne en elegant havfrue med bølgebrus om fødderne. Det stropløse-look klædte hende i hvert fald.


(Foto: Frederick M. Brown/Getty Images)

Allison Janney

Pailletter kan mange ting. De kan være feminine (se Milli Bobby Brown), men de kan også skabe et futuristisk look – som her på Janney, der med pufskuldre, høj hals og lange ærmer nærmest fremstod som en robotgudinde sendt direkte fra det ydre rum.


(Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Sponsoreret indhold
'Brakland' er en foruroligende og gribende filmoplevelse
Martin Skovbjergs debutfilm kører seeren midt over med en kropslighed, der er sjældent set i dansk film. Se 'Brakland' eksklusivt på Blockbuster nu.
Blockbuster

Sydelle Noel

Vi kan takke ‘Hold Up’-videon for, at det er svært at se en løs, gul kjole med flæser uden at tænke på Beyoncé – men det er jo heller ikke den værste reference. Og Noel stak også ud i aftes i sin version af looket.


(Foto: Frederick M. Brown/Getty Images)

Yara Shahidi

Selv om den sorte dresscode var droppet denne gang, så holdt Shahidi fast i farven med et af aftenens bedste look skabt af Ralph Lauren. Buksedragten med den stropløse top fik det perfekte skud rød løber-elegance af det påsyede slæb.


(Foto: Frederick M. Brown/Getty Images)

Caleb McLaughlin

Det er altid så som så med lysten til at udfordre det sorte jakkesæt blandt mændene på den røde løber, men ligesom Millie Bobby Brown altid er en fornøjelse at følge, så har hendes ‘Stranger Things’-kollega ofte udvist stor legesyge. Der sker måske lige lovlig meget her, men i hvert fald forfriskende hver gang herrerne gør noget ekstra.

Læs også: Rød løber ved Golden Globes: Fantasien levede trods blackout

Sponsoreret indhold
Iris Gold er den triste pige med de glade sange
»Jeg har prøvet at skabe en verden af glæde og positivitet for at kunne holde ud at være i en verden, der ikke var så nice.« Læs hele interviewet med Iris Gold her.
JBL
Advertisement