Snoop Doggs søn lander sin første modelkampagne

Snoop Doggs søn lander sin første modelkampagne
Cordell Broadus på catwalken for Philipp Plein
Foto: JP Yim/Getty Images

I den konstante strøm af kendisbørn, der rider bølgen af deres sociale arv, får vi nu Snoop Doggs søn, Cordell Broadus. Luksusmærket MCM, der især er kendt for deres tasker,  har nemlig inviteret Broadus med i deres nyeste reklamekampagne.

Raplegendens 20-årige søn er dog ikke et nyt ansigt, især ikke i modeverdenen, hvor han de seneste sæsoner har gået show for blandt andre Philipp Plein og Dolce & Gabbana. Sidste år delte far og søn ovenikøbet et modeøjeblik, da de indtog MADE-modemessen i Los Angeles og præsenterede et nyt samarbejde mellem Snoop Dogg og Joyrich, som Broadus arbejder for.

Youth and mobility. @cbroadus stays on the move with the Cognac Weekender. #MCMWorldwide

Et opslag delt af MCM (@mcmworldwide) den

Eftersigende er modelkarrieren blot et skridt på vejen for Broadus, der ser sig selv som entreprenør eller filmskaber i fremtiden. Indtil da må han så nøjes med at blive kendt som model – og Snoop Doggs søn.

Læs også: Ti kendisbørn der stormer frem i modeverdenen – plus en kommende stjerne

Annonce