Virgil Abloh er i København under modeugen – dj’er på Arch

Virgil Abloh er i København under modeugen – dj’er på Arch

Han er en af tidens mest ombejlede og interessante designere, der det seneste år har haft succes med en slags dekonstrueret, metatilgang til sine Off-White-kollektioner og samarbejder. Sidste år kulminerede det på mange måder med Nike-samarbejdet ‘The Ten’, hvor hans undrende citationstegn påpege alt fra snørebånd til Air-sålerne på de ti sneakers.

Og nu er Virgil Abloh, der i sin tid blev kendt for at være Kanye Wests kreative højre hånd i designbureauet Donda, altså i København i forbindelse med Copenhagen Fashion Week, der skydes i gang i dag.

Han er her primært for at lave en installation på modemessen CIFF i Bella Center sammen med den britiske designer Max Lamb og kuratoren Sami Janjer. Installationen hedder ‘Max Lamb ‘DIY CHAIR’ with charactarisation c/o Virgil Abloh’ og bygger videre på en DIY-stol, som Lamb skabte i 2008. Abloh og Lamb skal skabe en stol sammen, og Abloh vil arbejde med blækfarvning af træet, stolen bygges af.

Coming Soon! @ciff_dk Raven Special Projects area @ALYXSTUDIO DO IT YOURSELF – #MaxLamb “DIY CHAIR” with characterisation c/o @VirgilAbloh Curated by @SamiJanjer @i_D @MM6MaisonMargiela @Oakley by Samuel Ross (@srd_______ ) @SHOWstudio @1Granary | VOID Second brand is titled “Do It Yourself” where the British designer #MaxLamb, creative and design lexicon @VirgilAbloh and curator @SamiJanjer will build and characterise Lamb’s iconic 2008 “DIY CHAIR” Utilising Max Lamb’s democratic “DIY CHAIR” concept created in 2008, Max Lamb presented an accessible, affordable, Do-It-Yourself method to making your very own chair. Max Lamb “DIY CHAIR” with characterisation c/o Virgil Abloh will be presented as an installation, a free-standing timber structure concept which allows for maximum viewing from the outside and minimal from the inside. Housed within the installation will sit a workshop complete with materials and tools for the “DIY CHAIR” to be created, assembled, dyed and characterised per Max Lamb and Virgil Abloh overview. @kristianwandersen #ciff_dk #MACHINEA #Copenhagen #MaxLamb #VirgilAbloh #SamiJanjer #StavrosKarelis #Kristianwandersen

Et opslag delt af stavros karelis (@stavroskarelis) den

Mens CIFF-messen kun er for branchefolk, kan du dog opleve Virgil Abloh torsdag aften/nat, når han kaster sig ud i en af sine andre passioner og dj’er på Arch, hvor han holder fest sammen med blandt andre Rasmus Storm og Beton Paper. Læs mere om festen på Facebook.

Det vides ikke, om Abloh har andre events planlagt, men han kunne godt finde på at kigge forbi Storm-butikken i Store Regnegade, hvor Off-White også hænger på bøjlerne.

Læs også: 2017’s fem bedste udenlandske designere, inklusiv Virgil Abloh

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.