Vivienne Westwood bakker ikke op om kommende dokumentar – kalder den middelmådig

Vivienne Westwood bakker ikke op om kommende dokumentar – kalder den middelmådig

Det går ikke så godt for modefilm i disse dage. I sidste uge klargjorde Versace-familien, at de ikke bakkede op om den nye sæson af ‘American Crime Story’, der fokuserer på mordet af Gianni Versace, da det bygger på en bog, som modefamilien åbenbart ikke har meget til overs for. Nu er det så Vivienne Westwood, der er ude med riven.

I et tweet skriver hun – eller hendes brand i hvert fald – at de ikke bakker op om den kommende dokumentarfilm om den engelske designer, ‘Westwood: Punk, Icon, Activist’. Instruktøren bag, Lorna Tucker, har ellers tidligere lavet video for Vivienne Westwood, men der er åbenbart gået noget galt i processen omkring dokumentaren.

»Tucker spurgte om at filme Viviennes aktivisme og følge hende i løbet af et par år, men der er ikke engang fem minutters aktivisme i filmen. I stedet er der en masse gamle modereportage, der kan ses gratis på nettet«, står der blandt andet i opslaget på Twitter.

Og hvis det ikke var tydeligt nok, så slutter de af med at tydeliggøre, at Westwood ikke bakker op om filmen.

»Det er ærgerligt, fordi filmen er middelmådig, og det er Vivienne og Andreas (Kronthaler, Viviennes mand og designer for brandet, red.) ikke«, slutter tweetet.

Ifølge filmens website, tager den udgangspunkt i arkivmateriale, rekonstruktion og interview med nogle af Westwoods mange samarbejdspartnere. »Det er en intim og intens homage til en af de ægte kulturelle ikoner i vores tid, mens hun kæmper for at bevare brandets integritet, hendes principper og eftermæle i en branche drevet af forbrugerisme, profit og global ekspansion«, står der blandt andet.

Filmen havde premiere på Sundance Film Festival i weekenden og får biografpremiere i England den 31. marts. Det vides endnu ikke, om den bliver vist i Danmark.

Tucker har endnu ikke kommenteret på Westwood-udmeldingen.

Læs også: Versace-familien tager afstand fra ny tv-serie om Gianni-mordet: »Skal ses som fiktion«

Sponsoreret indhold
Slip kreativiteten løs med grafik på gaming-niveau
Fantastisk grafisk ydeevne – uanset om du er designer, udvikler eller gamer. Læs mere om ASUS’ nye ZenBook Pro 15 her.
ASUS