Beyoncé redder din Valentinsdag med nyt merchandise

Beyoncé redder din Valentinsdag med nyt merchandise

Det er efterhånden blevet en tradition for Beyoncé at lave merchandise, når hendes yndlingshøjtider nærmer sig. Hun har blandt andet sendt juleinspirerede kollektioner på gaden de seneste to år. 

Og med Valentinsdag lige om hjørnet er superstjernen klar med endnu en kollektion domineret af referencer og tekstbidder fra hendes egne kærlighedssange. Rent æstetisk søger Beyoncé også mod det mere romantiske hjørne.

 

Sponsoreret indhold
Portræt af forfatter Julie Badura
Hun fortæller om at samle sig selv op, starte forfra og følge sine drømme. Mød hende og flere kreative kvinder i 'Portraits by Spotify | Sonos'.
EKSTERNT LINK
Spotify | Sonos

Kollektionen består af hættetrøjer, shorts, t-shirts og iPhone-covers, der spiller subtilt på den humor, som også har præget hendes seneste merchandise-udspil.

Kollektionens shorts har Bootylicious-print, og Beyoncé har gjort sig selv til konge i et kortspilsprint på en af kollektionens t-shirts. Med Valentinsdag som tema er sangtitlen ‘All Night’ fra ‘Lemonade’-albummet selvfølgelig også printet på en rosa t-shirt.

Og der er endnu flere referencer til ældre Beyoncé-sange i kollektionen. For eksempel kommer en lyseblå t-shirt med Fulfill my fantasies påtrykt – en strofe fra hendes ældre single, ‘Baby Boy’.

Kollektionen er indtil videre kun til salg i den amerikanske version af Beyoncés webshop.

Læs også: Beyoncé droppede den røde løber, men stjal alligevel opmærksomheden