Beyoncé redder din Valentinsdag med nyt merchandise

Beyoncé redder din Valentinsdag med nyt merchandise

Det er efterhånden blevet en tradition for Beyoncé at lave merchandise, når hendes yndlingshøjtider nærmer sig. Hun har blandt andet sendt juleinspirerede kollektioner på gaden de seneste to år. 

Og med Valentinsdag lige om hjørnet er superstjernen klar med endnu en kollektion domineret af referencer og tekstbidder fra hendes egne kærlighedssange. Rent æstetisk søger Beyoncé også mod det mere romantiske hjørne.

 

Kollektionen består af hættetrøjer, shorts, t-shirts og iPhone-covers, der spiller subtilt på den humor, som også har præget hendes seneste merchandise-udspil.

Kollektionens shorts har Bootylicious-print, og Beyoncé har gjort sig selv til konge i et kortspilsprint på en af kollektionens t-shirts. Med Valentinsdag som tema er sangtitlen ‘All Night’ fra ‘Lemonade’-albummet selvfølgelig også printet på en rosa t-shirt.

Og der er endnu flere referencer til ældre Beyoncé-sange i kollektionen. For eksempel kommer en lyseblå t-shirt med Fulfill my fantasies påtrykt – en strofe fra hendes ældre single, ‘Baby Boy’.

Kollektionen er indtil videre kun til salg i den amerikanske version af Beyoncés webshop.

Læs også: Beyoncé droppede den røde løber, men stjal alligevel opmærksomheden

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.
 
Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement