Dolce & Gabbana erstattede modeller med droner under modeugen i Milano

Dolce & Gabbana erstattede modeller med droner under modeugen i Milano
Dolce & Gabbana AW18

Under modeugen i Milano har en række bemærkelsesværdige indslag stjålet opmærksomheden fra selve kollektionerne.

I onsdags sendte Gucci modeller ned ad catwalken med morbide kopier af deres egne hoveder under armene. Prada allierede sig med den virtuelle it-girl Lil Miquela, mens Tods forargede folk på nettet, da de havde udstyret modellerne med hundehvalpe.

Men i går tog Dolce & Gabbana tingene til det næste niveau ved at erstatte den normale parade af modeller og kendisser til fordel for droner, der som åbning på showet fløj ned ad catwalken for at vise mærkets nye taskekollektion frem.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af Snobette (@thesnobette) den

Ifølge Fashionista bad Dolce & Gabbana samtlige 600 tilstedeværende om at slukke deres wi-fi, før showet kunne igangsættes. Det betød massive forsinkelser og en skeptisk Anna Wintour. Men da først showet gik i gang, gav det hele altså mening.

I alt blev otte tasker vist frem før de ‘rigtige’ modeller viste den resterende del af kollektionen frem, der traditionen tro bød på en maksimalistisk æstetik med fart over feltet på alle parametre. 

Se hele Dolce & Gabbanas AW18-show her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Amina Adan, Danmarks første hijabklædte model, fik international catwalk-debut

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af