J.W. Anderson og Converse laver de perfekte sneakers til jeans og en hvid t-shirt

J.W. Anderson og Converse laver de perfekte sneakers til jeans og en hvid t-shirt

Jonathan Anderson har fart på for tiden. Ud over kollektioner for hans eget brand, J.W. Anderson, og modehuset Loewe, bliver han ved med at løfte sløret for nye designsamarbejder.

Tidligere på året blev en collab med Uniqlo annonceret, og nu er designeren klar til at slippe endnu en del af sit samarbejde med Converse løs.

Kort før jul landede den første del af designalliancen J.W. Anderson x Converse med flere versioner af Chuck Taylor All Star 70’s-modellen i glitter og med massiv logo-branding. Denne gang er der tonet helt ned for iøjenfaldende detaljer og op for den minimalistiske æstetik.

»For mig er skoene perfekte til chinos, jeans og en hvid t-shirt«, fortæller Jonathan Anderson i en pressemeddelse. 

I alt byder det nye drop på fire sneakers. Der er to versioner af Thunderbolt-modellen i henholdsvis denim og brun/beige og to versioner af Chuck Taylor All Star 70’s i brun ruskind. Her kommer den ene i den klassiske høje silhuet, mens den anden er en udvidet high-top. Flere af kollektionens sneakers blev faktisk allerede teaset på catwalken i sommer under Pitti Uomo i Firenze.

Kollektionen lander hos Converse og J.W. Anderson den 2. marts. 

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder: Nike og Supremes NBA-samarbejde og sokkestøvler fra Fendi

  

Sponsoreret indhold
»Afdød legende er formidabel i sin sidste store rolle«
Oplev Baard Owe brillere som den døende konge i Kasper Kalles intense kammerspil: ‘Christian IV – den sidste rejse’. Find billetter og spilletider her.
Reel Pictures