Beyoncé havde endnu et guldøjeblik med Blue Ivy – var inspireret af ‘Black Panther’

UPDATE: Nu har Beyoncé også delt sine officielle billeder fra weekendens gala. Se dem på hendes Instagram-profil.

I weekenden afholdt Tina Knowles sin anden Wearable Art Gala i Los Angeles, og det var noget af en familieaffære. Solange var en del af komiteen, og Beyoncé modtog ‘Humanitarian’-prisen, men det var svigermor, Jay-Z’s mor, Gloria Carter, der modtog prisen som årets ‘Everyday Person’. Familiefest eller ej, så brugte Beyoncé lejligheden til at bære endnu en imponerende kjole.

Temaet var ‘Waco to Wakanda’. Galaen blev afholdt i Waco Theater Center, mens Wakanda er den fiktionelle verden, hvor ‘Black Panther’-filmen foregår. I hænderne på designerne bag Falguni Shane Peacock, som lavede Beyoncés kjole, blev temaet til en stor guldkreation.

Designskitse af Beyoncés kjole

»Vi ville skabe et kunst-statement med inspiration fra Nubian krigerdronningen Amanishakheto«, fortalte de indiske designere Falguni og Shane Peacock, som tidligere blandt andet har designet Beyoncé sorte kjole til ‘Formation’-videoen, til Women’s Wear Daily. »Vi følte, at det var den perfekte inspiration, når man designer til en stærk kvinde som Beyoncé«.

Et opslag delt af Beylite (@beylite) den

Og selvfølgelig fulgte Blue Ivy i mors fodspor. De har efterhånden haft mange mor/datter-øjeblikke og tilføjede et til med Blue Ivys guldhår og kjole.

Beyoncé har også haft mange guldøjeblikke, ikke mindst ved sidste års Grammy Awards, hvor hun mødte op gravid og klædt som en blanding af jomfru Maria og Frihedsgudinden – i guld selvfølgelig.

Læs også: Blue Ivy byder 19.000 dollars på et maleri – Jay-Z prøver at stoppe det

Et opslag delt af Beylite (@beylite) den