Du kan åbenbart få fingre i Timothée Chalamet-skjorten fra Oscar-showet

Du kan åbenbart få fingre i Timothée Chalamet-skjorten fra Oscar-showet
Manuskriptforfatter James Ivory i den omtalte skjorte
Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images

Ikke nok med at den 22-årige skuespiller løb med sin del af opmærksomheden på den røde løber, da ‘Call Me By Your Name’-hovedrolleindehaveren ankom til Oscar-showet søndag nat, Timothée Chalamet fik ekstra fokus, da filmens manuskriptforfatter, James Ivory, mødte op.

Ivory, der endte med at vinde en statuette for bedste adapterede manuskript, var nemlig iklædt en hvid skjorte med en stregtegning af Chalamat i rollen som Elio.

Det viser sig nu, at skjortetegningen er lavet af kunstneren Andrew Mania, der åbenbart har gjort det til sin ting at tegne portrætter på tøj – og faktisk kan du købe hans unika-værker.

Det vides ikke, om skjorten, som Ivory bar, er til salg, men et et billede af en anden skjorte med et nyt Chalamat/Elio-portræt skriver Mania i kommentarerne, at man kan købe skjorten direkte fra ham.

Vi ved dog ikke, hvad skjorterne koster, men efter Ivorys Oscar-succes og Chalamets gennembrud så kan Mania nok godt skrue sine priser lidt i vejret.

Læs også: De bedst klædte Oscar-kvinder – og knægten der stjal opmærksomheden på den røde løber

Sponsoreret indhold
Københavns underjordiske metrobyggeri eksploderer
… og tre mennesker er fanget under jorden. Se Rasmus Kloster Bros hårrejsende intense katastrofe-thriller: ‘Cutterhead’. Find billetter og spilletider her.
Reel Pictures