PETA vil have Drake til at droppe Canada Goose-samarbejde

If two vegans are angry at each other…is it beef?

Et opslag delt af champagnepapi (@champagnepapi) den

Drake er stoppet med at spise kød, og det er PETA selvfølgelig glade for. Men nu vil organisationen gerne have rapperen til at tage skridtet videre. Drop samarbejdet mellem OVO og Canada Goose, skriver de i en direkte meddelelse til Drake.

Opfordringen kommer, fordi PETA mener, at Canada Goose dræber både gæs og ænder for at få dun til deres jakker, ligesom pelsen fra prærieulve bliver brugt til kraverne på flere jakker, skriver PETA i sin meddelelse.

Drakes OVO-brand har lavet samarbejder med Canada Goose i flere år, og indtil videre har Drake ikke svaret på PETA’s opfordring, så tiden må vise, om han tager imod opfordringen. I Instagram-posten øverst antyder han, at han måske er blevet veganer, og hvis han tager det til yderste potens er det jo slut med alt, hvad der stammer fra dyr.

Læs også: Drake og Migos går fuld 70’er i videoen til ‘Walk It Talk It’

OVO x Canada Goose available in-stores and online tomorrow.

Et opslag delt af October's Very Own (@welcomeovo) den

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli
Sponsoreret indhold