The Weeknd slipper sin første merchandise i år – 90’er-nostalgi og stoffer

The Weeknd slipper sin første merchandise i år – 90’er-nostalgi og stoffer

Mens merchandise ikke spiller den samme fremtrædende rolle i modebilledet længere, så er der nogle få kunstnere, der stadig sender stærke sager på gaden. En af dem er selvfølgelig The Weeknd, som også lader til at se sin XO-linje mere som et brand end som decidere merchandise. I hvert fald har han ikke noget album eller en turné at sælge lige nu, selv om han eftersigende er i gang med at indspille en ny plade for tiden.

De 12 nye designs, der udgør ‘2018 Release 001’, spiller igen på de stoffer, som er en indgroet del af Abel Tesfayes kunstneriske udtryk. Flere prints viser for eksempel hans ansigt i en syret, semiuhyggelig smeltet udgave.

Sponsoreret indhold
Portræt af Pernille Smith-Sivertsen fra Blondage
Pernille fortæller om at finde sin egen stemme i musikken. Mød hende og flere kreative kvinder i 'Portraits by Spotify | Sonos'.
EKSTERNT LINK
Spotify | Sonos

Kollektionen holder sig primært til korte og langærmede t-shirts, hoodies og jakker, men indeholder også en pullover og en skovmandsskjorte. Printet ‘199X’ går også igen på flere designs og kan med lidt velvilje kommentere på tidens 90’er-nostalgi, som The Weeknd’s streetwear også spiller på. Det kan dog også have noget med hans eget fødselsår, 1990, at gøre.

Farvepaletten holder sig til sort, mørkegrøn og streetwear-favoritten orange, og hele kollektionen er til salg nu i The Weeknds webshop.

Læs også: The Weeknd har nyt album på vej – Travis Scott giver begejstret update fra studiet