Ugens bedste sneaker-nyheder: Nyt fra Kanye, Kim Jones-fodboldstøvler og flere hjerter fra Comme des Garcons x Converse

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Comme des Garcons og Converse udvider porteføljen

Det ser ikke ud til, at den succesfulde alliance mellem Comme des Garçons og Converse har en udløbsdato. 

Parterne tager denne gang udgangspunkt i logomania-tendens med roterende Play-logoer overalt på de fire modeller, som kommer i henholdsvis en råhvid og olivengrøn colorway.

Ifølge Sneaker News lander de i denne måned.


Futuristiske Maison Margiela

Da Maison Margiela tidligere på ugen viste AW18-kollektionen frem i Paris, var der flere chunky eksempler på sneakers, som rent silhuetmæssigt bevæger sig i samme univers som Guccis Ryhyton-model og Eytys’ Angel.

Derudover blev det hele lidt ekstra spacy og futuristisk med den konsekvente brug af sølv som colorway.

Sneakeren lander til efteråret.


J.W. Anderson x Converse skruder ned

Modsat J.W. Anderson og Converses første fælles udspil med glitter og logomania er der denne gang skruet helt ned for den larmende æstetik.

Det nye drop byder på fire sneakers – to versioner af Thunderbolt-modellen i henholdsvis denim og brun/beige og to versioner af Chuck Taylor All Star 70’s i brun ruskind.

De er netop landet hos Voo Store, hvor der også er mulighed for at erhverve sig styles fra det første drop fra designsamarbejdet.

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli

Gucci-inspiration hos Adidas

Adidas har lanceret to nye modeller af EQT Support ADV-modellen. Og mens man ikke kan sætte en finger på silhuettens originalitet, er det svært ikke at rette tankerne mod Gucci, når man kigger på de to inkorporerede farver på sneakerens sider.

Det nye udspil er netop landet hos Sneakersnstuff og koster 1.049 kroner.


Lyserøde sokker fra Versace

Hvad gør man, når man gerne vil følge trop med de andre luksusmodehuse på sneakerfronten? Man kaprer en tidligere Yeezy-designer.

Forleden teasede Salehe Bembury en ny model fra Versaces AW18-kollektion på Instagram. En lyserød sag med en chunky sål i sokkedesignet, der trække referencer til Balenciaga og Vetements.

Heldigvis for Versace ser sokkedesignet ikke ud til at miste sin relevans lige foreløbigt, så det lyserøde udspil skal nok blive populært, når det lander efter sommer.


Nyt fra Kanye, selvfølgelig

Der går ikke en uge uden sneakernyt fra Kanye-lejren. Senest har Yeezy Mafia sluppet et billede af en ny colorway af Yeezy Boost 700 Wave Runner-modellen.

Denne colorway skulle angiveligt være en del af Yeezy Season 7-kollektionen, som Kim Kardashian er blevet set i flere gange den seneste uge. Dog forventes det først, at den nye colorway lander til efteråret.

Til gengæld er det nu officielt, at den tredje Adidas Yeezy Powerphase-colorway får global release den 17. marts. Den skulle blandt andet blive sat til salg i Adidas’ webshop.


Riccardo Tisci x Nike Air Force 1 Icarus får global release

Vi troede egentlig, at løbet var kørt med Riccardo Tisci x Nikes Icarus model, som blev lanceret i forbindelse med NBA All Star-weekeden for 14 dage siden.

Men nu har du alligevel muligheden for at få fat i sneakeren, som den nye Burberry-designer har sat sit æstetiske aftryk på. Den får nemlig en bredere release og rammer blandt andet MR PORTER den 3. marts.


“FOR WALKING”

Virgils Ablohs Resort-kollektion for Off-White har netop ramt nettet. I den finder man blandt andet et par grønne støvler med designerens signatur-anførselstegn med teksten “FOR WALKING”.

Støvlen er kombineret med den industrielt prægede stropdetalje på anklen, der går igen flere steder i Off-White-universet, og kan shoppes hos Net A Porter.


Kim Jones designer fodboldstøvle til Cristiano Ronaldo

Vi slutter ugens liste med noget, du ikke kommer til at se på gadeplan, men derimod på grønsværen. Den nu forhenværende Louis Vuitton-designer Kim Jones har designet en fodboldstøvle til Cristiano Ronaldo, som han skal bære under Champions League-opgøret mellem Real Madrid og Paris Saint Germain i næste uge.

Der er tale om Mercurial Superfly 360-modellen, der har fået en afrikansk inspireret overhaling af designeren, der ligeledes har sat sit navn på støvlens hæl. Samarbejdet understreger igen, hvordan fodbold- og modeverdenen for tiden mødes med frugtbare resultater

Støvlen bliver eksklusivt sat til salg i Nikes butik på Champs Elysees i Paris, men er du ikke i byen, kan du også få fingre i den i Nikes webshop den 6. marts under pausen i Champions League-kampen.

Læs også: Street style: Kendrick Lamars ‘Damn’-merch ramte Storm

Sponsoreret indhold