Drake får nok af do-rag-drillerier på Instagram – mobber tilbage

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Duey P Newton in the Gradient Du✅ @ChampagnePapi

Et opslag delt af Trey Richards (@treyrichards) den

Selv om man hedder Drake, er i hiphoppens superliga og efterhånden har gjort det til en del af ens personlighed at tage lidt pis på sig selv og lave meme-venlige øjeblikke, så er der åbenbart grænser for, hvor meget hate man finder sig i.

Efter et billede af Drake i do-rag ramte Instagram, blev et hav af drillende kommentarer åbenbart for meget for rapperen.

»Wooooowww its crazy to see how people hate on how fleek I look in the gradient dueyyy I Pree’d nuff of your profiles and you mans are waste from ends that nobody rates ah lie?«, skriver Drake i en kommentar til det billede, som komikeren Trey Richards postede.

Hertil og ikke længere åbenbart. Måske gjorde det ekstra ondt på ham, fordi Drake selv delte et billede i sidste uge, hvor han også er iklædt do-rag. Måske kedede han sig bare.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

??‍♂️

Et opslag delt af champagnepapi (@champagnepapi) den

Lige meget hvad så skal Astrid Andersen måske bare skynde sig at sende sit bud på en blonde-do-rag til Canada og håbe på, at Drake ikke allerede er færdig med looket.

Læs også: PETA vil have Drake til at droppe Canada Goose-samarbejde

Astrid Andersens bud på en do-rag
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af