Få solbrilleinspiration fra Mø og House of Holland

Få solbrilleinspiration fra Mø og House of Holland
Mø i House of Hollands nye kampagne

Mø er efterhånden helt deroppe, hvor de fleste brands sikkert gerne vil associeres med hende og bruge hende i deres reklamekampagner. Indtil videre lader det dog til, at hun stadig holder sig til mærker, hun selv føler. Da hun indtog Coachellas største scenen i lørdags, få timer før Beyoncé, var hun for eksempel igen iklædt Astrid Andersens design.

Nu har hun så annonceret, at hun er ansigt for det engelske brand House of Hollands nye solbrillekollektion – og det føles i den grad i hendes ånd. Billederne indfanger netop Møs sjove og afslappede tilgang til popstjernetilværelsen og stil, og selv om den er skudt før hendes nye punkede Coachella-frisure, så er hun stadig helt 90’er-fantastisk på billederne.

Samarbejdet giver ekstra mening set i lyset af, at House of Holland arbejdede sammen med Møs popveninde Charli XCX for to år siden, da hun dengang var model for solbrillekollektionen.

🍓🍓🍓

Et opslag delt af (@momomoyouth) den

Vi er klart mest til den kække blanding af 90’er-hurtigbrillen og de spidse cat-eye-design i hvidt stel med orange glas, som også er den billedserie, som Mø valgte at dele først på Instagram i nat.

🖤🖤🖤

Et opslag delt af (@momomoyouth) den

Her til morgen har hun dog også delt et design, der ligner en maksimalistisk version af samme look, hvor glassene stadig har cat-eye-formen, men stellet er gjort ekstra kraftigt.

Alle brillerne koster 1.080 kroner og kan købes i House of Hollands webshop.

Læs også: Stiltips fra stjerners Coachella-looks – Rihanna, Mø og Charli XCX viser vejen

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement