Gå sommeren i møde som Beyoncés egyptiske dansere

Gå sommeren i møde som Beyoncés egyptiske dansere

Beyoncé leverede som bekendt endnu en magtdemonstration, da hun indtog Coachella i Californien lørdag aften. Alt var gennemført, og ud over musikken vakte hendes specialdesignede Balmain-outfits opsigt, ligesom hendes hav af dansere selvfølgelig matchede til dronningens forskellige looks.

Åbningslooket, hvor Beyoncé majestætisk gik ud på scenen i et egyptiskinspireret gudindekostume, var et af de bedste, hvor danserne rammede temaet ind i heldragter med et print af den egyptiske Tutankhamons genkendelige guldmaske. Og det er de dragter, der nu er sat til salg.

Det australske brand BlackMilk, der står bag dem, udnytter nemlig Beyoncé-momentummet og sætter dem til salg online i deres webshop, hvor de koster 470 kroner.

Der er egentlig tale om en badedragt med langeærmer, men den kan selvfølgelig bruges som man lyster. Mens danserne under Beyoncé-koncerten havde dragter med ét langt ben også, så er disse altså skåret uden ben.

Dragterne er en del af en større kollektion, som BlackMilk kalder ‘Desert Queen’. Den indeholder flere sommerklare og sporty looks, og også flere designs, hvor Tutankhamon-printet går igen.

Læs også: Se højdepunkter fra Beyoncés vanvittige Coachella-koncert – med Destiny’s Child, Solange og Jay-Z