Gosha Rubchinskiy dropper faste kollektioner – vil fokusere på Paccbet

Gosha Rubchinskiy dropper faste kollektioner – vil fokusere på Paccbet
Gosha Rubchinskiy (Foto: Jacopo Raule/Getty Images)

På mange måder har Gosha Rubchinskiy virket som et bevis på hypens flygtige natur. For efter en eksplosiv start har buzz’en omkring ham syntes aftagende med de seneste kollektioner.

I hvert fald har det været tydeligt, hvordan danske forhandlere som Wood Wood og Soulland er gået fra at melde udsolgt på få timer til at have rigeligt med varer på hylderne selv uger efter de seneste kollektions-drop.

Måske er det også en af grundene til, at den russiske designer i går meddelte på sin Instagram, at brandet, som vi kender det, nu stopper.

»Vi vil ikke længere lave sæsonbetonede kollektioner. I stedet er noget nyt på vej«, stod der også.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvad det nye er, afslørede han lidt i et interview med Hypebeast, hvor han fortalte, at han gerne vil fokusere mere på søsterbrandet, det skate-inspirerede Paccbet, som han driver sammen med vennen Tolia Titaev.

»Vi vil lave flere kollektioner og samarbejder med Paccbet. Vores capsule-kollektion med Carhartt var kun første skridt«, siger Rubchinskiy blandt andet og fortæller også, at han planlægger snart at åbne et skate-butik i Moskva.

Gosha Rubchinskiys måske sidste reelle kollektion, hans AW18, forventes stadig at lande i butikkerne i sensommeren – eller måske op til VM i fodbold, der har været omdrejningspunktet for hans seneste tre kollektioner og det store Adidas-samarbejde.

Læs også: Tre yndlingstendenser fra Gosha Rubchinskiys nye efterårskollektion – splitdesign dominerede

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af