Ingen går til en basketballkamp som Nicki Minaj – klædt i fuldt bondage-look

#BarbieTingz & #ChunLi everywhere tomorrow @ 1pmEST 👅

Et opslag delt af Barbie® (@nickiminaj) den

Nicki Minaj er i promo-mode. I aften lander der hele to nye numre fra hendes side, ‘Barbie Tingz’ og ‘Chun-Li’, når hun besøger Apple Musics Zane Lowe. Så handler det om at få opmærksomheden drejet sin vej – og det har Nicki ingen problemer med.

Ud over kryptiske tweets og stærke nye promobilleder forud for singlerne tog stjernen i går til Staples Center i Los Angeles for at se L.A. Lakers spille mod byrivalerne Clippers, og man kan vist roligt sige, at ingen tager til en basketballkamp som Nicki.

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli

Hendes futuristiske dominatrix-look var designet af Michael Ngo og gik all-in med lakeret læder, sølv frakke og flere store klikbælter. Det hele blev accentueret af et par nittebeklædte stilletter fra Balenciaga – som hun i øvrigt havde travlt med at fortælle var meget sjældne.

#ChunLi 🦄Thursday🦄 10amPst 1pmEst everywhere.

Et opslag delt af Barbie® (@nickiminaj) den

Looket lå meget godt i forlængelse af, hvad vi kender fra den aldrig kropsforskrækkede rapper, der også poserede i et stærkt Fendi-look som opvarmning til ‘Chun-Li’-tracket.

Læs også: Se den farverige retrovideo til Quavo og Nicki Minajs ‘She For Keeps’