Kanye West åbner laboratoriet – viser et hav af nye Yeezy-sneakers

Kanye West åbner laboratoriet – viser et hav af nye Yeezy-sneakers
Foto: Fra Kanye Wests Twitter

Med Kanye West tilbage på Twitter er det næsten et fuldtidsarbejde at følge med i tankestrømmen. I nat alene har han annonceret adskillige album – både sine egne og nyt fra Pusha T og Teyana Taylor – og så sluttede han af med at poste billede af hidtil usete Yeezy-modeller og –colorways.

Han startede med et billede af et showroom af en art, hvor der stod et hav af Yeezy-sneakers linet op, og her var det især en række pastelfarvede Yeezy Boost 350 V2, der sprang i øjnene.

Vi fik også et kig på colorway af samme model, hvor den velkendte stribe var lavet gennemsigtig, så man kan kigge ind til det underlæggende materiale.

I et nærbillede fra langbordet viste han også, at den seneste Yeezy 500-model også er lavet i pastelfarver.

Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic

Og så blev det for alvor interessant, da Kanye postede et billede af, hvad der lignede en prototype på en nye Yeezy-sandal med en markant trail-agtig sål.

Et andet billede viste en silhuet, der mest lignede en basketball-udgave af Yeezy Boost 350’eren.

Og til sidst (før et par stilletter i hvert fald – og før selv Kanye nok måtte få noget søvn) fik vi det vildeste billede, der ifølge ham selv viser en tidlig prototype af en ny model, Yeezy 451, med en karakteristisk sål, som tager lidt inspiration fra Adidas Crazy 8, men taget skridtet videre.

I sædvanlig Kanye-stil er der dog ikke megen info om nogle af billederne, så tiden må vise hvornår eller om disse sneakers kommer i handlen.

Læs også: Rihanna viser første billede af sin kommende undertøjskollektion

Advertisement