ASAP Rocky afslører sin første Under Armour-sneaker: »Det er noget jiggy shit«

ASAP Rocky afslører sin første Under Armour-sneaker: »Det er noget jiggy shit«

Det var ikke kun sit næste album, ‘Testing’, som ASAP Rocky afslørede i løbet af sit eksperimenterende performance art-show i søndags. I løbet af den omkring en time lange optræden, hvor Rocky var fanget i en gennemsigt boks som en slags laboratorierotte, fik han også endelig bekræftet sin første sneaker for Under Armour.

Siden samarbejdet blev annonceret sidste år, har vi stadig ikke set deres første produkt-collab. Rocky er tidligere blevet spottet i en sneaker, som mange spekulerede i var den første ASAP Rocky x Under Armour – og i øvrigt gav tæsk for at efterligne Osiris D3 lidt for meget – og det er netop den, han hev frem under showet.

Et opslag delt af PRETTY FLACKO (@asaprocky) den

Efter at have lavet et beat med et Moby-sample får han nemlig en præmie af dem, der holder ham fanget i præsentationen, og fra en gul plastiksæk hiver Rocky så den brede skatersilhuet frem.

»Det, jeg ser, er noget jiggy shit«, siger han, mens han holder skoen op og studerer den. Så spørger han en af kommentatorerne, der er enig.

Et opslag delt af HYPEBEAST (@hypebeast) den

Mere får vi dog ikke at vide, så det er endnu uvist, hvornår skoen får release, men mon ikke den kommer i hælene af den hype, der automatisk følger med albumreleasen?

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – danske samarbejder, Alexander Wang og trail-sko

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli
Sponsoreret indhold