Danske Klara Kristin indtog catwalken hos Louis Vuitton – i guld-sneakers

Klara Kristin på catwalken (LOUIS VUITTON Women Collection Fall-Winter 2016/2017 © Louis Vuitton Malletier – All rights reserved)

Hun brød for alvor igennem, da hun var med i Gaspar Noés film ‘Love’ i 2015. Siden har Klara Kristin dog primært holdt sig i den modeverden, hun kom fra, men er til gengæld steget i graderne. Hun laver få, men imponerende jobs.

Sidste år gik hun blandt andet for toneangivende Balenciaga, og i går var hun blandt modellerne, da Louis Vuitton viste sin Cruise ’19-kollektion i den franske by St. Paul-de-Vence.

Hun tog turen ned ad den stenbelagte catwalk i en funklende kort jakke og ligeledes kort kjole samt en ny version af Archlight-sneakeren. Sålen med den tydelige svang var bibeholdt, mens overdelen mindede mere om en Converse All-Star end den tidligere futuristiske løbesilhuet. Klara Kristin havde fået en version med guldsål på.

Et opslag delt af Fabrizio Viti (@fabrizioviti) den

Blandt andre sneaker-modeller viste designeren Nicolas Ghesquière en version med et skafte i lårhøjde, som en versionering af Balenciagas opsigtsvækkende stilletter.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.

Og det var generelt en resort-kollektion, der havde fokus på det opsigtsvækkende og mere excentriske, hvilket blandt andet resulterede i en del mønster- og materialemiks. Gennemgående var der dog fokus på korte kjole og jakker – flere gange i 80’er-silhuetter med markante skuldre og fokus på taljen.

Det var tøj til en moderne, professionel kvinde, hvor luksus- og designelementerne overskinnede tidens mange streetwear-lån. Se den fulde kollektion hos Vogue.

Læs også: Emma Leth gik Balenciaga-show igen – fik selskab af Klara Kristin

Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement