De fem største WTF-øjeblikke ved årets Met Gala – fra Lana Del Reys Gucci-mis til Jaden Smiths guldplade

Selvfølgelig skal der tages nogle chancer på den røde løber, men så sker det selvfølgelig også, at man træder lidt ved siden af.

(Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Jaden Smith

Hvordan overgår man sin entré fra sidste år, når man dengang dukkede op med sine afklippede dreadlocks i en dusk? Det var nok Jadens dilemma, da han skulle klargøre sit Met Gala-outfit. For mens han mere eller mindre sked på aftenens religiøse tema og bare valgte en vild Louis Vuitton-jakke og modehusets seneste futuristiske sneakers til at bære sit look, så havde han fundet en accessory, der kunne matche hårdusken i WTF-ness.

Han havde nemlig taget en indrammet version af den guldplade, han har modtaget for sin single ‘Icon’ fra sidste år. Ikke vildt praktisk at bære rundt på, men hey, Janteloven eksisterer jo ikke i USA, så hvorfor ikke give den gas?


(Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Serena Gomez

Gomez har efterhånden skiftet sit uskyldige lillepigeimage ud med et mere voksent og sexet. I nat blandede hendes Coach-outfit de to udtryk, og selv om religiøsiteten ikke spillede nogen stor rolle, så var hun lidt engleagtig uskyldig i tylkjolen. Men hendes over-bronzede kropsmakeup virkede helt off. I lyset af Gigi Hadids udskældte Vogue Italia-forside virkede den markante makeup endnu mere bizar.


(Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic

Lana Del Rey

Ja, hvor begynder man? Det kan godt være, at Gucci er tidens mest succesfulde luksusmodehus, og Alessandro Michelles maksimalistiske stil generelt fungerer som et friskt pust i modebilledet, men, men, men… der må være grænser. På Lana Del Rey blev legen med symboler som englevingerne og knivene i hjertet mest af alt bare overfortalte og i hvert fald ikke særlige pæne. Men hey, i det mindste prøvede de da at ramme temaet.


(Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Kate Moss

Kate Moss prøvede måske også at ramme temaet, men det virkede, som om hun havde givet op, før hun gik i gang. Det kan godt være, at Saint Laurent har været med til at gøre den lille sorte kjole til et mode-statement i sig selv, men når temaet nu var religiøs fantasi, så virker det snarere fantasiløst blot at smide et par små englevinger på skuldrene og så hoppe i taxaen. Og når det så var Moss’ første Met Gala-rød løber i ti år, så havde vi håbet på lidt mere.


(Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Kylie Jenner og Travis Scott

Aftenens tema var tydeligvis heller ikke noget, der bekymrede de nybagte forældre. For selv om Scott så skarp ud i sit stramme, militaristiske jakkesæt, og Kylie, ligesom sin halvstoresøster Kim, brugte sin former på sin måde – og lige fik tilsat et par tidstypiske Matrix-briller – diamantbesatte, selvfølgelig – så kunne deres outfits havde været på enhver rød løber og virkede off med temaet i baghovedet.

Læs også: Gæsterne gik amok i årets religiøse tema ved Met Gala – Rihanna svingede taktstokken som pave

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement