Drakes ‘Scorpion’-bomber er en ting – spottet på Millie Bobby Brown, DJ Khaled og flere

🦂 sightings

Et opslag delt af champagnepapi (@champagnepapi) den

Drake annoncerede sit kommende album, ‘Scorpions’, for en måneds tid siden med et billede på Instagram, hvor han bar en sort bomberjakke med Scorpion skrevet som et rygmærke plus ‘June Twenty Eighteen’ som datoangivelse.

Selv om han også postede et billede af sin producer Noah ‘40’ Shebib iført jakken, hvor der stod, at han og Oliver El-Khatib er executive producers på albummet, så troede vi primært, at det var en ren promo-gadget, der aldrig ville blive til mere. Men nu har Drake taget sit promo-game skridtet videre.

I løbet af de seneste dage er Millie Bobby Brown, DJ Khaled, basketballspilleren Trae Young og LeBron James’ agent, Rich Paul, blevet spottet med jakken på. Det er selvfølgelig god opvarmning og hype før albumrelease, men måske betyder det også, at jakkerne kommer i bredere distribution.

Et opslag delt af DJ KHALED (@djkhaled) den

DJ Khaled gør dog et stort nummer ud af, at han er særligt udvalgt til at modtage en af jakkerne, som der ikke er lavet mange af – og han fik to! – men lad os se, hvad der sker. Indtil videre venter vi stadig på at finde ud af, præcist hvornår Drake har tænkt sig at slippe ‘Scorpions’-albummet.

Læs også: Rangering: Så meget glæder vi os til juni måneds syv gigantiske hiphopalbum

🦂 sightings

Et opslag delt af champagnepapi (@champagnepapi) den

🦂 family

Et opslag delt af champagnepapi (@champagnepapi) den

🦂 another one

Et opslag delt af champagnepapi (@champagnepapi) den