Lil Yachty har absurd mange sneakers – vild med Air Jordans

Som de fleste andre, især nye rappere, elsker Lil Yachty at vise graden af hans succes igennem ice – jo flere diamantbelagte smykker, jo bedre. Men det er ikke det eneste, Atlanta-rapperen bruger sine penge på. I en ny Complex-video viser han nemlig sig store sneaker-samling frem – og han er kæmpe Air Jordan-fan.

Der er mange sjældenheder blandt skoene på hylderne.  Kanye West x Louis Vuitton Jaspers, Air Seinfelds, Scrubs Nike Tennis Blazer lavet i forbindelse med tv-showets 100. episode og Air Force 1 Low ‘PlayStation’.

Yachty har selvfølgelig også alle skoene fra Virgil Abloh og Nikes ‘The Ten’-samarbejde.

»Jeg bliver nødt til at vise respekt til manden, legenden, kongen Virgil«, siger han, mens han viser nogle af modellerne frem, inklusiv hans ‘Air Boat’-personaliserede Air Jordan 1.

»Jeg er super begejstret«, fortsætter han om Virgil Ablohs nye stilling som chefdesigner for Louis Vuittons herrelinje. »Jeg elsker allerede Louis Vuitton, så nu hvor Virgil er der, kommer jeg bare til at elske det ti gange mere«.

Selv om videoen afslører et hav af sneakers, så er der åbenbart et afsnit mere, hvor Lil Yachty viser de sko, han har i et andet klædeskab. Vi ved ikke, hvornår Complex oploader anden del.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – arkiverne styrer, Rihannas sommerbud og Nike-logoer

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli
Sponsoreret indhold