Modeverdenen tripper over Prinsesse Annes solbriller – beviser at hvis du venter længe nok, bliver du moderne

Modeverdenen tripper over Prinsesse Annes solbriller – beviser at hvis du venter længe nok, bliver du moderne
Foto: Chris Jackson - WPA Rota/Getty Images

Vi ved godt, at moden er cirkulær, så på et tidspunkt bliver dit gamle tøj igen moderne, hvis du gerne vil følge med i tidens tand. 90’erne har for eksempel haft kronede dage de seneste par år, hvor alt fra tidens farver, mønstermiks, logobølgen og sportstendenser er vendt tilbage.

Det er også en af grundene til, at modeverdenen de seneste par dage har haft det vildt over Prinsesse Anne af Storbritanniens sporty Adidas-solbriller. Som en videreudvikling af smalle ‘Matrix’-briller og athleisures bevægelse mod mere ekstremsport som motorsport har vi nemlig set flere af denne slags 90’er-lænende sportsbriller.

Prinsesse Anne til Chelsea Flower Show i London i mandags (Foto: Chris Jackson – WPA Rota/Getty Images)

Under SS18-modeugerne så vi for eksempel brillerne hos både Fenty x Puma og Stella McCartney, ligesom modellen Bella Hadid, der er kendt for at inkorporere mange sportselementer i sit look, er blevet spottet i samme slags rammeløse solbriller.

Det er selvfølgelig også derfor – og fordi det engelske kongehus er i modens søgelys efter Prins Harry og Meghan Markles bryllup – at det pludselig vækker opsigt, at den 67-årige prinsesse bliver spottet i de moderigtige briller. Vogues overskrift ‘Princess Anne Just Beat Every Instagirl to the Next Big Sunglasses Trend’ siger ligesom det hele.

Men det sjove er, at det hele siger mere om moden end om Prinsesse Anne. Hun har nemlig rocket solbrillerne adskillige gange i løbet af de seneste fire-fem år, hvor brillerne ofte har stået i stor kontrast til hendes klassiske, damede look – men altså uden at det har skabt overskrifter i alverdens modemedier.

Prinsesse Anne og Dronning Elizabeth II i 2014 (Foto: Chris Jackson/Getty Images)

Så ja, hvis du venter længe nok, så bliver dit look – eller dele af det – sikkert moderne. Det har normcoredad-sneakers og så videre jo i øvrigt også slået fast de seneste par år. Og forhåbentlig tager Prinsesse Anne det hele med ro og bliver ved med at hive hendes opsigtsvækkende solbriller frem i ny og næ, selv når moden næste år er rykket videre til næste tendens.

Læs også: Kristen Stewart overstrålede alle på den røde løber i Cannes

Sponsoreret indhold
Queer-perle er »en af årets mest centrale film«
To af tidens største skuespiltalenter, Chloë Grace Moretz og Sasha Lane, viser deres værd i ‘The Miseducation of Cameron Post’. Find billetter her.
41Shadows