Mø spillede for Kronprinsen i Ganni-kjole og tildækket tatovering – fik ny, punket frisure bagefter

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Igår aftes var med til fejre Kronprins Frederik, da hun spillede ‘Final Song’ i Royal Arena til Hele Danmark fejrer Kronprinsen-arrangementet. Hun var energisk som altid foran det siddende publikum i den store venue, da hun hoppede rundt. Vildskaben blev dog balanceret af en småromantisk sommerkjole fra Ganni (Stoy sælger den for 6.000 kroner)

Samtidig så det ud til, at Mø havde dækket hendes firkløvertatovering med tallet 13 skrevet i midten. I hvert fald bar hun, hvad der på fjernsynet ligner plastre hen over det højre knæ. Andre af hendes tatoveringer på både arme og ben var dog synlige, så vi ved ikke, hvorfor lige netop den tatovering blev dækket til.

Møs evne til at blande vildskaben og romantikken er efterhånden blevet en del af hendes signatur-look, og efter showet i aftes valgte Mø tydeligvis at lade vildskaben skinne endnu tydeligere igennem, da hun blev klippet korthåret.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

? New hair cut at this killer girl ? @momomoyouth #MJ❤️Hair #royalarena

Et opslag delt af Marianne Jensen (@mariannejensenhair) den

Det er den danske hårstylist Marianne Jensen, der står bag frisuren, og vi har faktisk tidligere snakket med hende om Møs frisure.

»Det, der er unikt ved Mø er den der lidt ekstreme boyish-tilgang, hun har til tingene, og hvor hun spiller på sin seksualitet, men på en helt anden måde, end mange andre kunstnere har gjort. Det er ikke en eller anden underdanig kvinderolle. Det er sejt«, sagde Marianne Jensen dengang.

Mø har ikke selv delt sin nye frisure, men det gør hun nok snart.

Se Møs optræden og resten af Hele Danmark fejrer Kronprinsen-showet på DR.

Læs også: Erykah Babu skubber igen til din idé om, hvad smykker kan være

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af