Rihanna viser, at dit undertøj ikke skal gemmes væk

Et opslag delt af Rihanna-Diva (@rihannadiva) den

Rihanna er i fuld promo-mode for tiden. På fredag lander hendes nyeste forretningseventyr, undertøjslinjen Savage x Fenty, og hendes sociale mediekanaler har længe været oversvømmet af teaserannoncer og små reklamevideoer. I løbet af weekenden har hun så selv vist, hvordan du gør især din top/bh til en del af dit look.

Senest var hun til åbningen af Guccis butik i SoHo, hvor hun blandede feminine og maskuline indtryk med camouflageprint og stor jakke mikset med blonder og tyl. Og ja, det ville under os, hvis ikke bh’en er fra Savage x Fenty, og måske også den gennemsigtige tyltop, der gav det ellers streetwear-dominerede look en sexet kant.

Et opslag delt af badgalriri (@badgalriri) den

Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic


Et andet look tog off-the-shoulder-tendensen til nye højder, da skjorten/toppen slet ikke nåede skuldrene, men i stedet gav plads til at blonde-bh’en og stropperne fik en prominent plads i outfittet, der selvfølgelig blev krydret med en bæltetaske.

when yo skirt too short.

Et opslag delt af badgalriri (@badgalriri) den


Rihanna ramte også gaden med et andet opfindsomt outfit, hvor hun tilsyneladende brugte en kort denimnederdel som en top, der samtidig gav plads til at vise den blonde-top fra Savage x Fenty, som hun havde indenunder. Casual og sexet på samme tid.

Et opslag delt af badgalriri (@badgalriri) den

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic


Det kan dog også gøres helt enkelt. For ligesom vi efterhånden har set Rihanna og Kim Kardashian i store blazere med bh under, så delte Rihanna også et billede, hvor hun viste en Savage x Fenty-bh under en oversize denimjakke. Et look der kan bruges til mange lejligheder.

Et opslag delt af Rihanna-Diva (@rihannadiva) den


Da hun lavede makeupguide for Vogue i sidste uge, udnyttede Rihanna selvfølgelig også muligheden for at vise lidt Savage x Fenty. Her var det mere et soveværelseslook, hun præsenterede, end noget du måske vil indtage gaden i. Men det helt enkle silkekimono og bh-outfit gav en romantisk glød til superstjernen.

#DAMN. @savagexfenty drops in FIVE DAYZ !! MAY.11.2018

Et opslag delt af badgalriri (@badgalriri) den


Så var der måske lidt flere ben i næsen, da Rihanna droppede indpakningen og bare viste et fuldt Savage x Fenty-look i går. Og det satte en streg under, at undertøjslinjen kommer til at omfavne flere forskellige stemninger – fra det romantiske over det sexede til det mere savage, som dette korset.

Læs også: Alt du skal vide om Rihannas kommende undertøjskollektion – fra kropspositivitet til blonder

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.
Advertisement