Tonsure og Storm laver kærlighedserklæring til København – øl, hotdog og en svane

Tonsure og Storm laver kærlighedserklæring til København – øl, hotdog og en svane

Det danske herremærke Tonsure har altid teddybjørnen som en del af sit dna – og brandet har sågar lavet et samarbejde med det engelske bamsemærke Steiff i 2015, samme år som de vandt Dansk Design Talent-prisen.

Bjørnen er også en del af Tonsures nye samarbejde med konceptbutikken Storm. Som en kærlighedserklærling til København har de nemlig fyldt silhuetten af bjørnehovedet med farverige gengivelser af deres bud på klassiske danske ting. Der er margueritter, en livgarde, en svane, en hotdog, selvfølgelig en øl og så videre.

Printet findes både på en grå og en hvid t-shirt samt på en grå og en sort hoodie. Alle dele har også et ketchuptegnet Storm x Tonsure-logo foran, der sætter samarbejdsklicheen ‘at blande blod’ i et sjovt lys. Hele samarbejdet er til salg i Storms butik og i webshoppen.

Storm x Libertine-Libertine

Samarbejdet kommer kort tid efter, at Storm har lanceret et collab med et andet dansk mærke, Libertine-Libertine. Deres fælles minikollektion, som synes at tage udgangspunkt i tidens fortsatte sportstendenser, er også stadig til salg hos Storm.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – musikfokus med nye sko fra Kanye, Skepta, Tyler og The Weeknd

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.