Beyoncé har pakket den store turnékuffert – bliver ved med at hive nye looks frem

Et opslag delt af OTR: ll (@ontherunll) den

Hele verden kigger med, når Beyoncé gør noget, og hendes 115 millioner Instagram-følgere er efterhånden blevet vant til, at det mest er en modeblog, de er vidne til, når popstjernen deler luksusoutfits og scenekostumer.

Derfor var alle øjne også rettet mod Cardiff i sidste uge, da Beyoncé og Jay-Z åbnede deres fælles ‘On the Run II’-turné i Wales. Nu viser det sig dog, at Beyoncé ikke kun havde pakket de fire-fem power-outfits, hun bar på åbningsaftenen. Ved de to efterfølgende koncerter, senest i går i Manchester, har hun nemlig præsenteret nye looks.

Et opslag delt af OTR: ll (@ontherunll) den

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.

De nye outfits ligger i tråd med de stramme, korte kjoler og bodystockings, vi så fra Cardiff. Ovenstående billede viser et fuldt Balmain-look taget fra Manchester-koncerten i går. Kjolen og støvlerne er en del af brandets Resort 19-kollektion. Beyoncé har før båret Olivier Rousteings ofte militaristiske designs, senest i forbindelse med hendes imponerende Coachella-koncerter.

Udfra billedet tyder det på, at outfittet erstattede det hvide blazer/bodystocking-look, som Beyoncé var iklædt under elevatorturen, som starter showet.

Et opslag delt af BEYONCÉ ♡ (@wesupportbey) den

Samtidig florerer der en video fra Manchester-koncerten af Beyoncé i en noget akavet dans, hvor hun har iklædt en rød glimmerblazer og korte shorts.

Et opslag delt af OTR: ll (@ontherunll) den

Det bedste look er dog stadig hendes ‘Matrix’ møder Vatikanet-outfit komplet med små solbriller og en gigantisk kappe fra koncerten i Glasgow i lørdags. Det var lige så majestætisk og badass, som vi kunne forvente fra Beyoncé.

Så mens åbningsaftenen virkede en anelse uinspireret rent outfit-mæssigt, så lader det til, at Beyoncé har mange esser i ærmet, som hun har tænkt sig at spille ved de mange kommende koncerter – og ikke mindst i København næste lørdag, den 23. juni, håber vi.

Læs også: Beyoncé og Jay-Z’s ‘On the Run II’-merchandise skuffer fælt

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement