Beyoncé var ren power ved On the Run II-turnéstarten – fra stramme bodystockings til badass Gucci-look

Et opslag delt af Beyoncé (@beyonce) den

Selv om budskabet mest var, at de stadig elsker hinanden, og at kærligheden er stor, så havde Beyoncé bevaret meget af den power, som hun især fremturede med på ‘Formation’-turneen, da hun sammen med Jay-Z kickstartede den imødesete ‘On the Run II’-turné, der kommer til Parken den 23. juni.

Hun indtog scenen på Principality Stadium i Cardiff, Wales i det ene power-outfit efter det andet. Fra den glimmer-blazer og matchende bodystocking med høj hals og de gennemsigtige plastikstøvler, som hun entrerede i, over den nye lakversion af ‘Formation’s sorte sorg-outfit med bredskygget hat og lårhøje støvler til Gucci-lookets streetwear-agtige oversize hoodie, høje støvler og afklippede denimshorts tilsat endnu en balaklava-agtige maske.

Et opslag delt af Beyoncé (@beyonce) den

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.

Det var en Beyoncé, der ikke overraskende strålede på scenen ofte omgivet af et stort hold lige så skarptklædte dansere, når hun sang sig igennem nogle af sine største hits.

Det meste var kropsnært og sexet, som vi kender det fra Beyoncé – og de fleste andre store pop- og r’n’b-stjerner – men der blev også plads til en enkel løsere tylkjole med flæser. Selv den blev dog hurtigt ændret til endnu en slags bodystocking, da nederdelen blev hevet af, så Beyoncés former igen stjal opmærksomheden.

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic

Ud over Gucci ved vi endnu ikke, hvilke designere Beyoncé er teamet op med i arbejdet med de nye scenekostumer, men det kan nok ikke vare lang tid, før de står i kø for at tage credit.

Et opslag delt af Beyoncé (@beyonce) den

Hvis man skal klandre hende for noget, så er det, at der ikke var mange overraskelser – og det kan man nok generelt kritisere showet for. Det var meget Beyoncé, som vi kender – og som vi måske kunne have forventet at se hende.

Se mange flere billeder fra koncerten på Beyoncés website.

Læs også: Beyoncé og Jay-Z har skudt ’On the Run II’-turnéen i gang – se den vilde setliste

Et opslag delt af @swedenbeyhive den

Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic

Et opslag delt af Beyoncé (@beyonce.slayyss) den

Sponsoreret indhold
Iris Gold er den triste pige med de glade sange
»Jeg har prøvet at skabe en verden af glæde og positivitet for at kunne holde ud at være i en verden, der ikke var så nice.« Læs hele interviewet med Iris Gold her.
JBL

Sponsoreret indhold
'Brakland' er en foruroligende og gribende filmoplevelse
Martin Skovbjergs debutfilm kører seeren midt over med en kropslighed, der er sjældent set i dansk film. Se 'Brakland' eksklusivt på Blockbuster nu.
Blockbuster
Advertisement