Dansk model med i Kanyes nye Yeezy-kampagne – sammen med Kim Kardashian-lookalike

I nat brugte Kanye West sin Twitter-konto til at dele et hav af kampagnebilleder med fokus på de nye Yeezy 500 ‘Supermoon’, som blev sat til salg i lørdags via lodtrækninger hos blandt andre Naked, Wood Wood og Norse Store. Modellerne bar selvfølgelig de gule sneakers og var også klædt i andet Yeezy-gear.

Blandt modellerne var danske Veneda Budny, der også tidligere har fået fingre i Yeezy-sneakers før tid, i et fuldt Yeezy-look. Budny var faktisk også med, da Kanye West holdt lyttesession på sit nye album, ‘Ye’, i Wyoming, som hun beviste med en video på Instagram.

Blandt de andre modeller stikker pornomodellen Lela Star ud, fordi hun med sine 1,55 cm og iøjenfaldende former ligner Kim Kardashian utroligt meget. Hun poserer også nøgen, som Kanyes kone flere gange har skabt stor røre ved at gøre.

Kampagnen, der er skudt af fotografen Eli Russell Linnetz, inkluderer også billeder af Clermont-tvillingerne topløse, men er ellers igen et bevis på Kanyes evne til at lave reklamefotos og catwalk-shows, der sætter diversitet i højsædet, og med største selvfølgelighed inkluderer almindelige mennesker.

#SUPERMOON #AD

Et opslag delt af Shannon and Shannade Clermont (@clermonttwins) den

Det er så lidt mærkeligt, at kampagnen kommer, efter at skoene er udsolgt alle steder, men ifølge Kanye bliver 2018 et stort Yeezy-år, så det er måske blot et led i den store plan.

Læs også: Kim Kardashian teaser igen nyt Yeezy-gear på gaden

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold