Den hvide t-shirt indtager de røde løbere med tiltrængt afslappethed

Joan Smalls (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Den røde løber er ofte en konservativ højborg, og selvom #MeToo kort skubbede til det overfladiske og bragte politik på banen, så er ankomsten til diverse store events og prisuddelinger som regel præget af glamour og ekstravagante kjoler designet af diverse luksusmodehuse. Heldigvis er der undtagelser. Som vi skrev tidligere i dag, så udfordrede flere ved CFDA Fashion Awards de formelle koder, selvom der stadig stod store designere bag deres outfits.

Som et led i samme udvikling har vi de seneste uger set flere hvide t-shirts på den røde løber. Ja, mere eller mindre almindelige hvide t-shirts, som dem mange af os har som en fast basisting i garderoben. På den røde løber er de som oftest blevet parret med lange kjoler, som Joan Smalls gjorde det i går ved CFDA Fashion Awards (billedet ovenfor). Det skaber et forfriskende enkelt look, der også rokker lidt ved, hvad luksus er, og hvad der spiller på den røde løber.

Janet Jackson ved Billboard Music Awards (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

For et par uger siden var det Janet Jackson, der dyrkede det næsten skizofrene look, da hun miksede en stor, eventyrlig nederdel med en stram hvid t-shirt og nærmest symbolsk delte outfittet i to med et markant brunt læderbælte. Det var to verdener, der mødtes, men med stor selvfølgelighed, og på en måde så os almindeligt dødelige ligefrem kunne spejles os i looket.

Keri Russell (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

‘The Americans’-skuespilleren Keri Russell var endnu mere casual, da hun i sidste uge gav sit bud på t-shirt-looket, men det var stadig en blanding af det almindelige og formelle, der virkede troværdig og befriende enkel.

Det er selvfølgelig ikke første gang, at hvide t-shirts har fået plads på den røde løber, men med tre i træk på to uger, er det alligevel bemærkelsesværdigt – og prisværdigt. For i en tid hvor streetwear har gjort utallige catwalks mere i øjenhøjde med os hverdagsmennesker, kan røde løbere stadig virke stive i deres glamourøse styling. Det må der også gerne være plads til, men vi sætter pris på dem, der tør prikke til traditionerne.

Kristen Stewart ved filmfestivalen i Cannes i 2016 (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

For to år siden var det den altid stilbevidste Kristen Stewart, der hele to gange inkorporerede en hvid t-shirt i sine Cannes-outfits. Og hun står stadig som en ledestjerne, når det kommer til at indtage en rød løber på sin egen måde.

Læs også: Der blev skubbet til grænserne på den røde løber ved CFDA Fashion Awards i nat – Kim Kardashian og Gigi Hadid førte an

Kristen Stewart ved filmfestivalen i Cannes i 2016 (Foto: Andreas Rentz/Getty Images)

Sponsoreret indhold
Knivskarp krigssatire og sprængte nosser
George Clooney's nye serie 'Catch-22' har stort potentiale for at blive din næste seriekærlighed – læs her de fem største grunde til hvorfor.
C More