Der blev skubbet til grænserne på den røde løber ved CFDA Fashion Awards i nat – Kim Kardashian og Gigi Hadid førte an

Imens Supreme overraskende vandt prisen som årets herredesigner, så blev konventionerne også udfordret på den røde løber, da CFDA’s prisuddeling blev afholdt.

(Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Gigi Hadid

Som en farveglad catwoman ankom den ældste Hadid-søster i dette Versace-outfit, der dog mere mindede om noget Demna Gvasalia har lavet hos Balenciaga. Det satte fokus på modellens lange lemmer og skubbede til, hvad elegant og formelt kan være – og så var det endnu et bevis på, at athleisure stadig sætter sit præg på moden.


(Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Cate Blanchett

Det er lidt svært at se på billedet, men Blanchetts Monse-outfit er især fint på grund af nederdelen, der hænger i en stroplukning nede på hofterne af skuespilleren. Og ideen med sølvpailletterne under det mere formelle sorte blazer-look var en fin detalje, der blandede fest og business på en elegant facon, som passede perfekt til Blanchett.


(Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Sponsoreret indhold
Hvordan blev »a fat boy from nowhere« en superstjerne?
Kom tæt på en af musikhistoriens største legender i det storslåede musicaldrama om Elton John: ‘Rocketman’. Find billetter og spilletider her.
UIP

Ciara

Det var også Monse, der stod bag Ciaras outfit, der stod som et af de mest vovede på aftenen. Det var mere eller mindre bare en blazer med en skjorte under, men hvor toppen var klippet af, så det blev til en slags stropløs top. En sjov tanke, der spillede på tidens dekonstruktion og samtidig bare fungerede – og ligesom med Blanchett var det et stærkt mix af noget formelt og uformelt.


(Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Kim Kardashian

Og når vi snakker om uformelt, så overraskede Kim Kardashian i går. Ikke blot fordi hun blev hædret med den ny influencer-pris, men også fordi hun mere eller mindre bare havde hvidt bomuld på. Altså bortset fra den hofteaccentuerede syning, så var det nærmest bare to stykker stof, der hurtigt var syet til en top og en kjole. Det var Rick Owens, der stod bag det enkle look, som udfordrede glamouren på den røde løber.


(Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Sponsoreret indhold
Knivskarp krigssatire og sprængte nosser
George Clooney's nye serie 'Catch-22' har stort potentiale for at blive din næste seriekærlighed – læs her de fem største grunde til hvorfor.
C More

Kaia Gerber

Det var også det underspillede, der var i højsædet, da Gerber ankom i Alexander Wangs nye kollektion. Hun lignede i hvert fald mere en, der skulle til pyjamasparty med veninderne end ind foran verdenspressens kameraer – og det er da befriende.


(Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Kendall Jenner

Ok, vi ved ikke, hvor udfordrende Jenners Alexandre Vauthier-kjole er, men den stak i hvert fald ud med sit fjer-look og asymmetriske snit, selv om vi ikke helt har fundet ud af, hvad vi skal synes om den.


(Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Martha Hunt

Undertøj og formel aftenkjole i ét. Det er viben i Thom Brownes kjole, som Hunt bar – og det er stærkt. Den korsetlignende top med de accentuerede hofter er i sig selv flot, og clip-on-tanken til resten af kjolen er ret genial. Igen en sjov leg mellem noget formelt og uformelt.


(Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Sponsoreret indhold
The National er tilbage med forførende rockpoesi
Matt Berninger og co. er klar med blide rockballader og hjerteskærende melankoli på det dugfriske album: ‘I Am Easy to Find’. Lyt til det her.
4AD

Rosie Huntington-Whiteley

Helt så vovet var Huntington-Whiteleys Altuzarra-look ikke, men det brugte asymmetri og materialemiks til i hvert fald at skabe et anderledes rød løber-outfit, som modellen og skuespilleren bar med største selvfølgelighed.


(Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Virgil Abloh

Og heldigvis var det ikke kun kvinderne, der stak ud ved prisuddelingen. Virgil Abloh forsatte nemlig med at tease sit take på Louis Vuitton her få uger, før han skal vise sin første kollektion under herremodeugen i Paris. For ja, hans batikfarvede t-shirt var eftersigende fra Louis Vuitton, ligesom jakkesættet, der var en sort version af det hvide sæt, han havde på til Met Gala for en måned siden. Her er det de opsprættede bukseben, der vækker opmærksomhed. Parret med den blå version af hans Nike Air Jordan 1 blev gaden i hvert fald hevet ind på den røde løber, så selv om han ikke vandt nogen af de to priser, han var nomineret til (årets herre- og damedesigner), gjorde han i hvert fald opmærksom på sig selv.

Læs også: Fem stiltips vi tager med fra Distortion