Janelle Monae stjal opmærksomheden på den røde løber til BET Awards – fejrede Pride med regnbuekjole

Janelle Monae stjal opmærksomheden på den røde løber til BET Awards – fejrede Pride med regnbuekjole
Foto: Leon Bennett/Getty Images

Det er Pride-måned i USA i juni, og mens det som sædvanlig betyder mange forcerede tøjkollektioner fra alverdens brands, så er det selvfølgelig også et tidspunkt, hvor LGBTQ-samfundet står sammen og fejrer retten til forskellighed.

En af miljøets nyeste kendisansigter er Janelle Monáe, og hun satte netop fokus på Pride-måneden, da hun indtog den røde løber i en regnbuekjole i aftes til BET Awards i Los Angeles.

For et par måneder siden talte Monáe for første gang om at være panseksuel, hvilket ifølge LGBT-ordbogen vil sige, at hun har en nonbinær kønsforståelse og er seksuelt tiltrukket af personer uanset disses køn.

»Som en queer, sort kvinde i USA, en der har været i forhold med både mænd og kvinder, anser jeg mig selv som en free-ass motherfucker«, sagde hun i forsideinterviewet med Rolling Stone, hvor hun åbnede op omkring sin seksualitet.

(Foto: Leon Bennett/Getty Images)

I samme interview dedikerede hun sit seneste album, ‘Dirty Computer’, til unge ligesindede.

»Jeg vil have, at unge piger, unge drenge, nonbinære, homoseksuelle, heteroer, queer folk, der har det svært med deres seksualitet, føler sig udstødte eller mobbede for at være deres unikke selv, skal vide, at jeg ser jer. Det her album er til jer. Vær stolte«, sagde hun dengang.

Den farverige kjole slog også fast, at Monáe har lagt sin gamle, stramme sort/hvide-farvekode på hylden – eller i hvert fald tilladt sig selv at skeje ud engang imellem.

Læs også: ‘Dirty Computer’ er den overdådige krone på Janelle Monáes imponerende skaberværk

Annonce