Lukas Graham designer t-shirt til velgørende formål – sætter fokus på mangfoldighed

Lukas Graham designer t-shirt til velgørende formål – sætter fokus på mangfoldighed

I forbindelse med Grøn Koncert er et af årets hovednavne, Lukas Graham, gået sammen med Selected Femme/Homme om at designe en t-shirt, der sammen med festivalgæsternes pantdonationer samler ind til Muskelsvindsfondens Plads til forskelle-pris.

T-shirten er en enkel hvid én med et print, som Lukas Graham-frontmand Lukas Forchhammer fandt på, da han sad i L.A og kigge på sin datter prøve at få trekanter og firkanter til at passe i de rigtige huller på sit børnelegetøj.

»Så opstod den her idé bare – om forskellige former og farver i sin enkelthed. Jeg synes på én eller anden måde, det er en meget simpel måde at sige, der skal være plads til det hele«, siger han ifølge en pressemeddelelse.

Lukas Forchhammer

Udover forskellige former har Forchhammer også fået plads til sit hjemsted Christianias flag med de tre gule prikker, som han stadig optræder i til mange af Lukas Graham-koncerterne verden over.

T-shirten er lige blevet sat til salg og kan købes i alle Selected Femme/Homme-butikker og i webshoppen, ligesom de selvfølgelig kan købes på Grøn, der turnerer landet rundt fra den 19.-29. juli.

Muskelsvindsfondens Plads til alle-pris uddeles for at synliggøre, hvordan der arbejdes for at skubbe de samfundsmæssige barrierer og flytte holdninger, som begrænser plads til forskelle i vores samfund. Alle kan i efteråret 2018 indstille kandidater til at modtage prisen, og det er en jury bestående af Selected Femme/Homme, Lukas Graham, Grøn og Muskelsvindfonden, der udvælger vinderprojektet.

Læs også: Hennedub debuterer som soloartist – hør ‘Holder fast’ feat. Gilli og Lukas Graham

Annonce