Mø fortsætter sit parløb med Astrid Andersen – viste ny kollektion i London

Mø fortsætter sit parløb med Astrid Andersen – viste ny kollektion i London
Mø i Astrid Andersens SS19-kollektion

Siden august sidste år, hvor Mø overraskende dukkede op på catwalken i Lokomotivværkstedet i København, har de to danske kvinder kørt et fint samarbejde, og Mø ses nu ofte i Andersens design, når hun optræder på scener verden over.

I går slog de deres parløb fast, da Mø var med til at fremvise Astrid Andersens SS19-kollektion på sidstedagen for London Fashion Week Men.

Andersen havde droppet den klassiske catwalk og lavede i stedet et lookbook-shoot, som folk kunne overvære i løbet af et fire timers forløb, hvor modellerne viste designerens bud på næste års sommer-look. En af de modeller var altså Mø, som slog fast, hvor unisex Andersens design altid har været.

Mø viste primært en forfining af Astrid Andersens karakteristiske møde imellem sport og luksus, da hun bar flere version af et tracksuit, hvor toppen næsten var som en kraftig skjorte. Hun var dog også et af kollektionens signatur-looks, nemlig nogle oversize sølvbukser med præget krokodillemønster.

Kollektionen var nemlig inspireret af, at Andersen havde fundet ud af at albinokrokodiller faktisk findes. »Det er naturen, men ser så kunstigt og surrealistisk ud«, sagde hun til Vogue.

Mens settingen netop også var lettere surrealistisk, så var kollektionen igen et naturligt skridt fremad, hvor Andersen tilføjede flere nuancer til sine sportskoder. Der var ny poloer og strik, som vi tidligere har set fra hende, mens et silkeagtigt materiale skabte afslappet luksusstemning, blandt andet med en buksedragt som igen skubbede til kønskoderne.

Og så viste Mø, at Andersen også kan være med på pyjamasbølgen med en lang, kimono-agtig skjorte.

Læs også: Showanmeldelse: Astrid Andersen fandt ubesværet vejen videre til Copenhagen Fashion Week

Sponsoreret indhold
Kig nærmere på den nye serie 'Catch-22'
Den talentfulde Christopher Abbott kilder både lattermusklerne og tårekanalerne – læs her fire andre gode grunde til at se 'Catch-22'.
C More
Sponsoreret indhold
Knivskarp krigssatire og sprængte nosser
George Clooney's nye serie 'Catch-22' har stort potentiale for at blive din næste seriekærlighed – læs her de fem største grunde til hvorfor.
C More