Beyoncé og Balmain slipper Coachella-inspireret kollektion – giver overskud til velgørenhed

Beyoncé og Balmain slipper Coachella-inspireret kollektion – giver overskud til velgørenhed
Beyoncé til Coachella i April
Foto: Larry Busacca/Getty Images

Beyoncés koncert på Coachella var en milepæl på mange punkter. Hun var for eksempel festivalens første sorte, kvindelige hovednavn. Stjernen havde også gjort ekstra meget ud af showet og havde for eksempel fået Balmain-designeren Olivier Rousteing til at designe alle outfits.

Siden slap hun merchandise inspireret af de show-looks, men hvis du også syntes, det var en lidt flad omgang i forhold til the real deal, så er der gode nyheder. Beyoncé og Rousteing er nemlig gået sammen om at sætte de rigtige hoodies til salg, i gul og lyserød, samt en t-shirt.

Alt overskud fra salget af minikollektionen går til United Negro College Fund, der hjælper sorte studerende med at komme på universitetet.

»Nogle gange skaber du et øjeblik, som blot er et øjeblik. Med det tøj, vi laver nu, bliver det et øjeblik, der fortsætter og fortsætter. Det er virkelig vigtigt. Alle snakker altid med mig om millennials eller om fremtiden – det her er fremtiden. Det her handler om at sikre, at det her ikoniske øjeblikke snakker til de unge. Det her er vigtigt, og samarbejdet snakker til den nye generation og siger, du kan få den her trøje, du kan være en del af historien«, siger Rousteing noget bombastisk i et interview med Vogue.

Annonce

Men det er tydeligt i hans snak med Vogue, at samarbejdet med Beyoncé (som er fortsat til at inkludere nogle af hendes ‘On the Run II’-outfits) betyder meget for ham.

»Det er meget følelsladet for mig. Jeg er af blandet race. Jeg er sort, og mine forældre er hvide. Jeg er opvokset i Frankrig uden rigtig at føle, at jeg er sort eller voksen. Jeg kunne ikke se mig selv i fremtiden på en måde, fordi der ikke var så mange i 80’erne eller de tidlige 90’ere, der kunne vise mig vejen«, siger han.

»At arbejde med Beyoncé er mere end bare musik. Det handler om historie, at arbejde med en kvinde, der går over i historien og har skabt sin egen revolution, ikke bare i musik og mode. Hun er et ikon for en hel generation, og mange kommende generationer kan følge i hendes fodspor og sige, du giver os håb og får os til at drømme«.

De tre trøjer bliver sat til salg i Balmains flagship-butik i Paris på fredag, mens de kan købes online hos Balmain og Beyoncé fra om lørdagen. Men du skal nok slå hul på sparegrisen, hvis du skal genopleve Beychella-øjeblikket på egen krop. De to sweatshirts står til 11.400 kroner, mens t-shirten koster 1.850 kroner – men hey, overskuddet går til et godt formål, så det er svært at brokke sig.

Sponsoreret indhold
Indrøm det. Du får ikke fikset din cykel.
Skift til et Swapfiets-abonnement og få en billig, lækker cykel, der er køreklar – hele tiden. Gå efter det blå forhjul, og læs mere her.
Swapfiets

Hvis det stadig er lidt for pebret, så er det faktisk stadig muligt at købe noget af Beyoncés eget Beychella-inspirerede merchandise i hendes webshop.

Og hvis du har brug for mere Beyoncé-optur, så tjek billedet ovenfor taget i Rom under ‘On the Run II’-turneen, hvor hun er iklædt en sommerkjole fra Ganni.

Læs også: Street style: Beyoncé og Jay-Z i Parken

Sponsoreret indhold
Chloë Grace Moretz har en stalker
Oplev stortalentet blive jagtet af Isabelle Huppert som ensom enke i den hæsblæsende, vilde thriller ‘Stalker’. Find billetter her.
Scanbox
Sponsoreret indhold