North West er med i sin første reklame som femårig

North West er med i sin første reklame som femårig

For et par år siden skrev vi en artikel om kendisbørn, der har kronede dage i modeverdenen. Dengang lagde vi op til, at Blue Ivy og North West var to oplagte bud på kommende kendisstjerner, men vi havde nok troet, at vi skulle vente lidt mere end to år, før pigerne indtog modeverdenen. Men Kim Kardashian er åbenbart ikke ude på at holde datteren ude af rampelyset så længe (det er måske også umuligt).

Nu optræder mor og datter, og mormor Kris Jenner, nemlig sammen i en Fendi-kampagne for brandets Peekabo-taske. De tre generationer er dog alle klædt i Fendi med det genkendelige logomonogram, som er ved at give modehuset et stort comeback (ja, du kender det også fra Nicki Minajs ‘Chun Li’-singlecover).

På artikel billedet ses North West med en ny, miniversion af tasken, som skulle være lavet specielt til hende.

Ud over at være fanget af fotografer i diverse modebrands, så var North West allerede til sit første modeshow (Alexander Wang) for to år siden, da hun sad på første række med sine forældre.

Hele kampagnen, der er skudt i Malibu, lander i morgen, men tre billeder er allerede frigivet.

Læs også: Dansk model med i Kanyes nye Yeezy-kampagne – sammen med Kim Kardashian-lookalike

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold