Beyoncés nye Vogue-forside er ude – den første skudt af en sort fotograf

Beyoncés nye Vogue-forside er ude – den første skudt af en sort fotograf
Foto: Tyler Mitchell for Vogue

Modemagasinernes september-numre er årets store udstillingsvindue. Det er her, der skal spilles med musklerne – og det gør Vogue absolut i år. Mens UK-udgaven har offentliggjort sin Rihanna-forside, så er US-versionen lige landet online med Beyoncé som forsidetrækplaster.

Men man får naturligvis ikke bare lige Beyoncé til at stille op til en forside – eller et af hendes efterhånden sjældne interview – og eftersigende har stjernen fået lov til at agere redaktør på denne udgave, altså overtaget det varme sæde fra ingen ringere end Anna Wintour. I hvert fald har Beyoncé sørget for, at hendes billeder er taget af den 23-årige fotograf Tyler Mitchell. Han er dermed den første sorte fotograf til at skyde en forside i Vogues 126 års levetid!

Et billede fra Vogue-artiklen (Foto: Tyler Mitchell/Vogue)

Beyoncé brugte også sin kreative frihed til at gå mere eller mindre makeup-løs og skabe et naturligt look.

»Det er vigtigt for kvinder og mænd at se og sætte pris på skønheden i deres naturlige kroppe. Det er derfor jeg fjernede parykker og hår-extensions og kun brugte lidt makeup til shootet. Mine arme, skuldre, bryster og lår er fyldigere nu«, siger hun i forsidehistorien.

Det er Beyoncé fjerde Vogue US-forside, og du kan læse hele forsidehistorien og se alle billederne hos Vogue.

Læs også: Beyoncé blev den første til at tease Riccardo Tiscis vision for Burberry

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.