Rød løber: De 12 bedste looks fra MTV VMA – og Madonnas mærkelige tribal-outfit

Fra Cardi B’s post-baby-look til Teyana Taylors mavemuskler, vi har samlet det bedste fra nattens Video Music Awards.

(Foto: Mike Coppola/Getty Images)

Millie Bobby Brown

Okay, vi har nok sagt det før, men ‘Stranger Things’-stjernen lykkes gang på gang med at indtage den røde løber i outfits, som rammer den svære balancegang mellem at blive for voksen som 14-årig, men stadig spille modespillet. Selv om hun er tæt på de voksens rækker her, så er der noget over tylskulderdekorationen, der tilføjer noget legesyge – hvilket Bobby Brown jo også selv kommer med med sine store smil.


(Foto: Nicholas Hunt/Getty Images)

Nicki Minaj

Det kan godt være, at rapdronningen er skuffet i disse dage, men hun mødte stadig op til VMA klar til kamp (og hun vandt også). Tylnederdelen gør her noget fint ved Minajs ellers velkendte kropsnære looks. I al sin gennemsigtighed lægger den alligevel dæmper på Off-White-outfittet – eller tilføjer i hvert fald noget drømmende.


(Foto: Nicholas Hunt/Getty Images)

Dej Loaf

Det var den amerikanske rappers første gang til VMA, og hun sørgede for, at alle kommer til at huske hende. Hendes perlebesatte og overdådige flæse-tracksuit var nemlig et af aftenens absolutte højdepunkter på den røde løber. Det er fra Maria Escote og ifølge Dej Loafs stylist var looket en homage til både Left Eye, Aaliyah og Missy Elliott.


(Foto: Nicholas Hunt/Getty Images)

Kylie Jenner

Den yngste i Jenner/Kardashian-klanen gik også all-white og lånte et look, som storesøster Kim Kardashian ofte har dyrket. Kylie brugte et bælte til at give lidt mere form og gøre looket mere sofistikeret. Enkelt og stærkt.


(Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Cardi B

Ligesom Kylie Jenner gjorde Cardi B ‘comeback’ på den røde løber post-fødsel, og selv om det ikke var et af hendes bedste outfits (vi var meget vildere med hendes sceneoutfit), så var der noget næste royalt over de bare skuldre – og det korte hår passede looket godt.


Hennessy Carolina (Foto: Nicholas Hunt/Getty Images)

Hennessy Carolina

Hvad Cardi B måske manglede af overraskelse og nosser, bragte hendes lillesøster til gengæld til festen. Hennessy Carolina blander kortene godt og grundigt her. Der er noget business-agtigt over blazeren, selv om det er en lang udgave, og stilletterne, mens det topløse look, solbrillerne og halskæderne med dogtags og hængelåse trækker i en helt anden retning. Det er både kraftfuldt og forfriskende.


(Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

King Princess

Hun er ikke bare en af de mere spændende nye navne på musikscenen, hun indtog også den røde løber med største selvfølgelighed i et enkelt men stærkt denimlook. Tilsæt sorte Nike Air Force 1, og du har et look, der er som taget ud af en Calvin Klein-reklame.


(Foto: Nicholas Hunt/Getty Images)

21 Savage

Denim var også 21 Savages valg til aftenen, hvor han var i sit mere nedtonende hjørne. Vi kan godt lide hans valg om at droppe de vilde smykker og i stedet lade tøjet tale. Her er det selvfølgelig jakken fra Dolce & Gabanna, der får taletid.


(Foto: Nicholas Hunt/Getty Images)

Chloe x Halle

Bailey-søstrene har på det seneste fået ekstra opmærksom på grund af deres opvarmningstjans for Beyoncé og Jay-Z på ‘On the Run II’-turneen, men på den røde løber havde de ikke brug for hjælp. Deres sindssygt smukke, grafiske kjoler var både gennemsigtigt sexede og skulpturelle hjernevridere.


(Foto: Mike Coppola/Getty Images)

Grace VanderWall

Som Millie Bobby Brown er musikeren kun 14 år, og her formår VanderWall, ligesom Brown, at beholde noget ungdommeligt, ja, næsten tidløst, samtidig med at hendes look passer perfekt til den røde løber. Alpehuen og sokkerne i de rundsnudede stilletter giver looket et fransk twist, mens pailletkjolen med pufærmerne passer perfekt til.


(Foto: Nicholas Hunt/Getty Images)

Travis Scott

Travis Scott er mester i at se ud, som om han lige er stået ud af sengen, men hans streetwear-looks er blandt de skarpeste i branchen. Det viste han igen i nat, hvor han måske kom Kanye til undsætning og også havde valgt strømper i sandalerne til sit outfit – dog så de ud til at passe ham. Samtidig formår han at holde smykkerne på et niveau, hvor de komplimenterer outfittet i stedet for at overdøve det.


(Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Teyana Taylor

Hendes mavemuskler har næsten deres eget liv – i hvert fald er de blevet en stor del af hendes persona, selvfølgelig også fordi hun kører sin workout-business på siden. Og så elsker hun at vise dem frem i sit valg af outfits. Som hun selv skriver på Instagram var der noget Laura Croft-actionhelt over hendes look, der var forfriskende anderledes på den røde løber og meget streetwear-militant. Med røde løber og lange negle twistede hun dog sit look.


(Foto: Paul Zimmerman/Getty Images)

Og ja, Madonna

Ja, selvfølgelig forventer man noget provokerende fra Madonna. Og det fik VMA-publikummet også. Især fordi hendes hyldesttale til Aretha Franklin næsten handlede mere om hende selv, men også fordi hendes outfits tribalreferencer skreg kulturel appropriation. Om undskyldningen var, at afro-vibesene skyldtes Franklin, vides ikke, men looket efterlod flere spørgsmål end svar.

Læs også: Street style: Streetwear-looks til Basement-popup i Siersted Store

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold