Rød løber: Stjerneparade til Emmy Awards

Sadie Sink
Foto: Frazer Harrison/Getty Images
Det var de enkle kjoler, der dominerede prisfesten i nat, hvor fokus mere var på detaljerne end Hollywoods sædvanlige hang til overdådighed.

(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Yara Shahidi

Blomster fylder stadig meget i modebilledet, men hvor det ofte er i form af broderinger eller print, så samlede ‘Black-ish’- og ‘Grown-ish’-skuespillerens Gucci-kjole sig til en blomst på maven, hvilket samtidig var med til at drapere kjolen, som ellers havde en enkel silhuet.


(Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Elisabeth Moss

Moss er sjældent blandt vores favoritter på den røde løber, men i går eksemplificerede hendes Vera Wang-kjole aftenens enkle tema til perfektion. Korsettoppen stod flot og klassisk i samspil med Moss’ løse hår og knaldrøde læber.


(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Millie Bobby Brown

Vi har sagt det mange gange, men hun bliver bare ved med at ramme en fin balance mellem noget voksent og barnligt. Måske skyldes det det fortsatte parløb med Calvin Klein by Appointment, der denne gang både fik tidens mange blomster og sløjfer inkorporeret i designet, som dog især udmærkede sig ved den voluminøse og eventyrlige nederdel.


(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Sadie Sink

Og ja, Browns ‘Stranger Things’-kollega vil også være med, og i går lykkedes hun med en fin balance mellem noget enkelt og uskyldigt og samtidig noget kraftfuldt med de markante (og dog blomsterfyldte) skuldre, det tilbagetrukne hår og de knaldrøde læber.


(Foto: Frazer Harrison/Getty Images))

Jessica Biel

Biel stod for en af aftenens flotteste kjoler, der også indkapslede det enkle men alligevel detaljerige. Tom Ford-kjolen fik en flot skulpturel effekt med lagene og stoffets buede detaljer.


(Foto: Frazer Harrison/Getty Images))

Natalie Dyer

På ‘Stranger Things’-skuespillerens Dolce & Gabbana-kjole kom detaljerne fra de broderede detaljer, der gav guldkjolen en endnu mere majestætisk udstråling, samtidig med at silhuetten var helt simpel.


(Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Dakota Fanning

Det var Dior Haute Couture, der stod bag Fannings plisserede kjole, der vandt på den enkelhed, som lå i at lade stoffet svinge rundt fra ryggen og agere top, nærmest som en mor, der binder sin baby fast på maven med ét stykke stof. Plisseringens ændrede linjer gav et flot liv til kjolen.


Evan Rachel Wood (Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Evan Rachel Woods

Sidste år stak Woods ud i en pingvinjakke og vide bukser, og i år slog hun igen et slag for jakkesæts-looket i dette design fra Altuzarra. Nu var jakken dog så lang, at den nærmest agerede slæb og slørede linjerne mellem et jakkesæt og en kjole.


Taraji P. Henson (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Taraji P. Henson

Blomster, blomster, her af den broderede slags på Hensons Giambattista Valli-kjole, der dog især fortjener opmærksomhed for dens kontrasterende brug af et kort skørt med et langt slæb. Spillet mellem det løsslupne og det mere tildækkende blev også accentueret af kjolens gennemsigtige stof, men overdelens høje hals.


Zazie Beetz (Foto: Frazer Harrison/Getty Images))

Zazie Beetz

‘Atlanta’-skuespilleren lod smykkerne gøre arbejdet. Kjolen fra Ralph Lauren Collection var nemlig næsten bare et stykke velourstof, men det gav mening i samspil med det egyptisk-lignende højhalsede smykke.


Emilia Clarke (Foto: Frazer Harrison/Getty Images))

Emilia Clarke

Clarke gik også blomstervejen med sin Dior Haute Couture-kjole, der fik lidt luftighed ind i det ellers tunge, sorte look med toppens gennemsigtighed.


Yvonne Orji (Foto: Frazer Harrison/Getty Images))

Yvonne Orji

‘Insecure’-skuespilleren passede også flot ind i aftenens enkelthed, men med både ekstra længde på kjolen og det flotte spirallignende brystparti havde Orjis kjole tilpas med detaljer.

Læs også: De største overraskelser, uretfærdigheder og en ægte hjertevarmer ved nattens Emmy-uddeling

Læs også: ‘Game of Thrones’ sejrede, ‘Atlanta’ fik smæk: Se alle nattens Emmy-vindere

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold