Modellerne har en fest i H&M’s Moschino-samarbejde – kvinderne står stærkest

Modellerne har en fest i H&M’s Moschino-samarbejde – kvinderne står stærkest
Modellen Barbie Ferreira i H&M x Moschinos nye lookbook

Efter at Jeremy Scott teasede nogle flere looks, har H&M nu lanceret hele lookbook’en for det Moschino-samarbejde, der lander i butikkerne den 8. november. Og det bliver den blanding af fest og farver og ekstravagance, som de første billeder lagde op til.

Lookbook’en afslører en kollektion, der netop bygger på Scotts hang til sjove prints, bling og farver. Det er på nogle måder en todelt kollektion, som på den ene side dyrker en afslappet barnlighed med Disney-print og klare farver, og på den anden kaster sig over læder-looks og guldsmykker. Den røde tråd er dog Scotts velkendte humor, der tager 80’er-/90’er-universet ud på et overdrev.

Det er klart kvindedelen af kollektionen (og lookbook’en), der fungerer bedst. Måske er det bare mig, men den kitschede retroironi står stærkere på kvindesiden, hvor de høje støvler, cykelshorts, crop tops og oversize overdele også taler ind i det generelle modebillede. På herresiden virker det mere forceret.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.

Dermed ikke sagt, at mænd ikke kunne hoppe i mange af de styles, der i lookbook’en bliver vist på kvinderne.

Ovenstående er måske også det tarveligste eksempel at fremhæve, og under alle omstændigheder skal det blive spændende at se, om danskerne kaster sig ud i Scotts humoristiske univers.

Blandt vores favoritter i kollektionen er trøjerne med smykkeprint, låsetaskerne, sølvkjolen (der jo næsten minder om den Taylor Swift bare til American Music Awards tirsdag nat) og gulddynejakken.

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic

Det er alt sammen noget, der netop indkapsler Jeremy Scotts humoristiske distance, og samtidig skaber noget, der kan inkorporeres i de fleste garderober.

Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic

Og så er der selvfølgelig ‘Ready to Wear’-t-shirten med kondomprintet, der er både sjov og seriøs på en enkel og fin måde.

Se resten af lookbook’en nedenfor.

Læs også: Freya Dalsjø får rygklap af Gigi Hadid

Sponsoreret indhold
'Brakland' er en foruroligende og gribende filmoplevelse
Martin Skovbjergs debutfilm kører seeren midt over med en kropslighed, der er sjældent set i dansk film. Se 'Brakland' eksklusivt på Blockbuster nu.
Blockbuster
Sponsoreret indhold
Iris Gold er den triste pige med de glade sange
»Jeg har prøvet at skabe en verden af glæde og positivitet for at kunne holde ud at være i en verden, der ikke var så nice.« Læs hele interviewet med Iris Gold her.
JBL
 
Advertisement