Muf10’s nye jakke er next-level lag-på-lag – spottet i Paris

Muf10’s nye jakke er next-level lag-på-lag – spottet i Paris
Muf10’s jakke spottet under modeugen i Paris
Foto: Paul Jeong/Hypebeast

Street style har været nøglen til Muf10’s succes fra start af. Herhjemme allierede bagmanden Reza Etamadi sig hurtigt med moderedaktører fra danske magasiner, som havde specialdesignede outfits på under modeugerne rundt om i Europa. Det startede med de store bomberjakker for fire år siden, og siden har Etamadi og co. været på pletten og skabt opsigtsvækkende looks til gaden.

Det skete også under den netop overståede Paris Fashion Week, der afsluttede en måned med de fire største modeuger. Her er Euromans moderedaktør Frederik Andersen nemlig blevet set i en ny jakke fra Muf10, som fortsætter brandets forståelse for tendenser og markedsføring.

Ved første øjekast ligner det et lidt dovent splitdesign, som vi har set en hel del af de seneste par år, men det er ikke blot en halv denimjakke og en halv trenchcoat syet sammen. De to jakker fortsætter nemlig under hinanden, så denimjakke altså er yderst på den ene halvdel og inderst på den anden halvdel. Det er en sjov detalje, der samtidig skaber en to-lags-jakke, som refererer Demna Gvasalias overdrevne lag-på-lag-design for Balenciaga.

Muf10 har selv delt et billede af jakken fra Paris og skrevet, at den stammer fra brandets AW19-kollektion, så selv om det nok først bliver om et årstid, så kunne noget tyde på, at det ikke bare er en one-off, men at jakken rent faktisk kommer i salg på et tidspunkt.

Samtidig fortsætter Muf10 med at iklæde rappere i sit design, når de besøger København. Senest er det YBN-crewet, der har taget det danske brand til sig.

Læs også: Muf10 fortsætter sit rapperparløb – iklæder 6ix9ine skudsikker vest

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold