Nicki Minaj kaster benzin på Cardi-beef med ny merchandise

Nicki Minaj kaster benzin på Cardi-beef med ny merchandise

Hvis vi har lært én ting, siden Nicki Minaj droppede ‘Queen’, så er det, at hun netop gerne vil ses som dronningen af rap – også selvom tallene og populariteten måske driller lidt. Det er nok også derfor, hun har det lidt svært med kometen Cardi B, som er kommet stormende nede fra og givet hende kamp til stregen.

Efter mange rygter om små disses på diverse tracks – som begge har benægtet – så blev beef’en officiel, da de ramlede sammen under New York Fashion Week, og Cardi B måtte tage hjem med en bule over det ene øje. I en efterfølgende Instagram-post lagde Cardi ikke fingre imellem.

Nu tager Nicki Minaj til genmæle og på en helt ny måde. Hun har nemlig annonceret ny merchandise, der inkluderer teksten »Nicki stopped my bag«. Linjen er slang for at forhindre nogen i at tjene penge og er altså taget fra Cardis Instagram-post. Efter opslaget gjorde Minaj-fans det nemlig til et meme, der blev brugt til for sjov at beskylde Nicki for alt muligt, hun selvfølgelig ikke havde noget med at gøre.

Beefs, diss-tracks og generel trash-talk er intet nyt, men at lave en merchandise-kollektion ud af en beef er next-level marketing. Det spiller dog på mange måder ind i den promovering, som der også ligger i en beef. Vi har tidligere skrevet om, hvordan det er en god forretning at dele vandene og bruge internettets behov for skandale til sin egen fordel, og Nicki Minajs merchandise er endnu et eksempel.

Ligesom Kanye Wests sandalsaga startede med en meme, blev til en musikvideo, kostumer der nu kan købes og selvfølgelig salg af Yeezy-sandaler, så er Nickis træk frem for alt godt set. Det trækker også på ‘brands’ som Pizzaslime, der har gjort det til en forretning at forevige internethændelser og memes på tøj.

Cardi B har endnu ikke responderet på Nickis merchandise. Hun har for travlt med at have det vildt over den nye bil, Offset har givet hende.

‘Nicki stopped my bag’-kollektionen er til salg i Minajs webshop.

Læs også: Nicki Minaj om sammenstødet med Cardi B: »Jeg er ikke en klovn. Det der er klovne-shit«

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold