Bliv en bedre fotograf i INPUT-rummet, når Petra Kleis og Thomas Skou deler ud af egne erfaringer

Bliv en bedre fotograf i INPUT-rummet, når Petra Kleis og Thomas Skou deler ud af egne erfaringer
Fotograferne Petra Kleis og Thomas Skou
Bliv en bedre fotograf i INPUT-rummet, når Petra Kleis og Thomas Skou deler ud af egne erfaringer
INPUT

–––––––––––––––––––––––– Soundvenue og NESCAFÉ Azera står bag pop-up kulturrummet i Skydebanegade 1, hvor du fra den 19. til den 30. november kan møde blandt andre Suspekt, Roland Møller, Anya, Muf10 og Kesi i talks, screenings, live-interview og podcast-optagelser. Der er fri entré. Læs mere og se det fulde program på Soundvenue.com/input.

Hvad er vigtigt, når man tager billeder? Er Instagram fantastisk eller et nødvendigt onde? Og hvad i al verden stiller man op, hvis man drømmer om at kunne gøre fotografiet til ens levevej? Det er blot nogle af de spørgsmål, du kan få svar på onsdag aften i INPUT-rummet – der præsenteres af Soundvenue x NESCAFÉ Azera – når fotograferne Petra Kleis og Thomas Skou er gæster.

De har skudt billeder for alle de store magasiner herhjemme og har begge været faste freelance-fotografer for Soundvenue igennem årerne, hvor de har haft folk som Bisse, Oh Land, Diplo og Princess Nokia foran kameralinsen. Men hvordan fandt de ud af, at de ville skabe billeder, og hvordan fandt de deres stil?

Glæd dig til en aften, som både giver dig et indblik i Petra og Thomas’ vej frem samt en masse ny inspiration, hvis du også elsker fotografi – om det så er en hobby eller en drømmekarriere.

Inden snakken kårer vi vinderen af #Azeracity-fotokonkurrencen, hvor der er et Sony DSCRX100M3-kamera og et års forbrug af NESCAFÉ Azera på spil. Billederne fra de fire finalister hænger allerede i INPUT-rummet.

Se det fulde INPUT-program HER og tilmeld dig på Facebook HER.

Foto-talk: Petra Kleis + Thomas Skou samt #Azeracity-fotokonkurrence
Onsdag den 28. november
INPUT – Skydebanegade 1 kl. 20 (rummet er åbent fra kl. 15)
Fri entré

Læs også: Soundvenue og NESCAFÉ Azera åbner pop-up kulturrum – Suspekt, Roland Møller, Anya, Muf10 og Kesi blandt gæsterne

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold