Cardi B kaster sig over sneaker-verdenen – offentliggør samarbejde med Reebok

 

Vis dette opslag på Instagram

 

If you dont know, now you know. 😏 REEBOK! #Aztrek @Reebok @ReebokClassics #Reebokpartner

Et opslag delt af CARDIVENOM (@iamcardib) den

Det kan godt være, at Reebok har mistet Kendrick Lamar til Nike, men nu har de til gengæld signet en anden af tidens største hiphopnavne. Cardi annoncerede nemlig i går, at hun har lavet en aftale med Reebok.

Mens samarbejdet virker naturligt taget i betragtning af, at så mange popkulturelle navne har en sneaker-deal, så er den sporty side af moden ikke den, Cardi B er mest kendt for at dyrke. Hun er tit mere ekstravagant og ses oftest i stilletter end sneakers, hvilket sikkert også kommer til at afspejle sig i hendes kommende Fashion Nova-kollektion.

Omfanget af Reebok-samarbejdet er stadig uvist, men hun brugte selv hashtagget Aztrek i sin annoncering på Instagram, så meget tyder altså på, at den relancerede sneaker-model bliver omdrejningspunkt for samarbejdet – i hvert fald i starten. Så må vi se, om hun blot er kampagnemodel eller kommer til at sætte sit præg på silhuetten.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – Supreme x Comme des Garçons, Yeezy-amok og Carhartt-camouflage