Frank Oceans gratis merchandise er allerede på resell-sites

Frank Oceans gratis merchandise er allerede på resell-sites

Som mange andre kendte, så opfordrede Frank Ocean folk til at stemme ved det amerikanske midtvejsvalg i tirsdags. Mens Taylor Swift, Beyoncé og mange andre brugte Instagram til at lokke folk hen til stemmeurnerne, så brugte det tidligere Odd Future-medlem sit Beats 1-radioshow blonded, hvor han i løbet af tre afsnit snakkede om sit forhold til politik.

Samtidig gav han gratis merchandise til folk, der havde stemt ved valget i fire amerikanske byer, Atlanta, Dallas, Houston og Miami. Man skulle blot vise et billede af sig selv ved stemmeurnerne – selvom det, som nogle medier pointerede, er ulovligt at tage billeder, ligesom det er i Danmark.

Med Frank Oceans dedikerede fanskare er der selvfølgelig flere resellere, som hurtigt har lugtet en mulig forretning, og nu kan du så allerede købe trøjerne på sites som Grailed og e-Bay, hvor de koster på den anden side af 1.000 kroner.

Frank Oceans midtvejsvalgmerchandise

De hvide langærmede t-shirts er blandt andet påtrykt 42% med reference til (cirka) den andel af den stemmeberettigede amerikanske befolkning, som ikke deltog ved det seneste præsidentsvalg. ‘Den største politiske gruppe i USA’ står der på trøjen.

Læs også: First Hate protesterer imod maskeringsforbud med nyt merchandise: »Det er en hetz imod det muslimske mindretal«

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.