Frank Oceans gratis merchandise er allerede på resell-sites

Frank Oceans gratis merchandise er allerede på resell-sites

Som mange andre kendte, så opfordrede Frank Ocean folk til at stemme ved det amerikanske midtvejsvalg i tirsdags. Mens Taylor Swift, Beyoncé og mange andre brugte Instagram til at lokke folk hen til stemmeurnerne, så brugte det tidligere Odd Future-medlem sit Beats 1-radioshow blonded, hvor han i løbet af tre afsnit snakkede om sit forhold til politik.

Samtidig gav han gratis merchandise til folk, der havde stemt ved valget i fire amerikanske byer, Atlanta, Dallas, Houston og Miami. Man skulle blot vise et billede af sig selv ved stemmeurnerne – selvom det, som nogle medier pointerede, er ulovligt at tage billeder, ligesom det er i Danmark.

Med Frank Oceans dedikerede fanskare er der selvfølgelig flere resellere, som hurtigt har lugtet en mulig forretning, og nu kan du så allerede købe trøjerne på sites som Grailed og e-Bay, hvor de koster på den anden side af 1.000 kroner.

Frank Oceans midtvejsvalgmerchandise

De hvide langærmede t-shirts er blandt andet påtrykt 42% med reference til (cirka) den andel af den stemmeberettigede amerikanske befolkning, som ikke deltog ved det seneste præsidentsvalg. ‘Den største politiske gruppe i USA’ står der på trøjen.

Læs også: First Hate protesterer imod maskeringsforbud med nyt merchandise: »Det er en hetz imod det muslimske mindretal«

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold