Rød løber: De ti bedst klædte fra MTV EMA – og Bebe Rexhas H&M-look

I går afholdt MTV sin European Music Awards, og vi har samlet indtrykkene fra den røde løber før showet.

(Foto: Carlos Alvarez/Getty Images)

Nicki Minaj

Vi snyder faktisk lidt, for aftenens hovedperson (vil nogen mene) undgik den røde løber, men modtog sine priser i dette Versace-outfit, som i hvert fald spillede videre på hendes queenvibes. Medusa-masken var prikken over i’et på et generelt overdådigt outfit, som dog stadig holdt sig til Nickis forkærlighed for stramme bodysuits.


(Foto: Dave J Hogan/Dave J Hogan/Getty Images)

Hailee Steinfeld

Pailletter er næsten altid en ting på den røde løber og i moden generelt. På Steinfelds outfit gav det en drømmende effekt, mere end den luksuriøse stemning som ofte følge med metalliske varianter. Blandingen af det stropløse og korte med den gigantiske sløjfe gav kjolen en fin kontrast.


(Foto: Dave J Hogan/Dave J Hogan/Getty Images)

Dua Lipa

Popstjernen slipper af sted med det meste, og mens vi er stor fan af hendes go-to bukser og top-look, så var den korte, blazer-agtige kjole lige i øjet. Lidt Balenciaga-agtig og meget nu med de bredde 80’er-skuldre og det overdimensionerede blomsterprint.


(Foto: Carlos Alvarez/Getty Images)

Halsey

Okay, vi er lidt splittede her. Blonder kan altid noget, og de flæsede statementærmer giver et næsten gotisk feel, mens diamantdetaljerne fjerner de værste natkjole-vibes. Helt blæst bagover bliver man måske ikke, men Halseys tatoveringer og korte hår giver det elegante det nødvendige modspil.


(Foto: Carlos Alvarez/Getty Images)

Rosalía

Den spanske popstjerne ramte plet med sin blanding af sporty og elegant med sit flæseglade og skulpturelle outfit, som blev fint rundet af af Acne Studios Manhattan-sneaker. Et flot alternativ til de gængse kjoler på den røde løber.


(Foto: Carlos Alvarez/Getty Images)

Camila Cabello

Cabello gik derimod meget klassisk og elegant til værks og beviste, at det er svært at gå helt galt i byen med. Med hænderne dybt begravet i kjolens lommer gav hun til gengæld looket lidt befriende afslappethed.


(Foto: Carlos Alvarez/Getty Images)

Abraham Garcia Arevalo

Lad os bare være ærlige, vi har ikke helt styr på, hvem han er, men det er altid befriende, når nogle mænd stikker ud på den røde løber. Og der var noget Virgil Abloh’sk over dette outfit, som dog er fra en designer ved navn David Delfin. Skulderstropperne, mavebæltet, den højhalsede trøje i stedet for skjorte og de hvide sneakers gør altsammen noget fint for outfittet, som i hvert fald skabte opmærksomhed.


(Foto: Carlos Alvarez/Getty Images)

Sofia Reyes

Den mexikanske popstjerne ramte mange stærke ting med sit outfit: Flæser, gennemsigtighed og sløjften – og ja, så var hendes neongule neglelak på sjov og afvæbnende.


(Foto: Carlos Alvarez/Getty Images)

Alex Domenech

Okay, man kan hurtigt blive et hypebeast og blot sætte det seneste it-mærker sammen, hvilket den spanske herre her (som vi heller ikke har helt styr på) er i fare for. Men i forhold til hvad vi så ofte ser fra mænd på den røde løber, så er det i hvert fald befriende med en oversize dynejakke og Virgil Ablohs ‘The Ten’-Nike-sneaker-samarbejde. Og ja, så er Fendis logoprint bare over dele hele lige nu.


(Foto: Carlos Alvarez/Getty Images)

Rose Bertram

MTV EMA er måske ikke det største kendistilløbsstykke, men til gengæld kan det være befriende med nogle friske ansigter, der gør lidt ekstra ud af deres tur i blitzlyset. Den belgiske model stod i hvert fald skarpt i sin sølvbuksedragt, som hun sluttede flot af med gule stilletter.


(Foto: Carlos Alvarez/Getty Images)

Og Bebe Rexha…

…som rosinen i pølsenenden. Der kan været noget fint ved at være i øjenhøjde med sine fans og ikke kun gå i lånte, ekstravagante og pissedyre outfits. Og så føltes det alligevel både lidt kedeligt og nemt at hoppe i det afsluttende outfit, som Naomi Campbell bar, fra H&M’s showpræsentation af Moschino-samarbejdet i New York i sidste uge. Helt klart et fint outfit med sølvpailletanorakken og de lårhøje støvler – som også Taylor Swifts look ved American Music Awards – men ja, en enkelt overraskende detalje havde klædt Rexha, så hun havde fremstået som mindre som en H&M-reklamesøjle.

Læs også: De bedst klædte til American Music Awards – og Post Malones vilde specialdesignede Gucci-jakke

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold