Halsey tager afstand fra Victoria’s Secret efter sin optræden

Halsey tager afstand fra Victoria’s Secret efter sin optræden
Halsey under Victoria's Secret-showet
Foto: Noam Galai/Getty Images

Mon ikke hun har haft en form for kontraktuel mundkurv på? I hvert fald virkede det sådan, da Halsey i søndags tog afstand fra Victoria’s Secret, samtidig med at showet løb over tv-skærmene i USA. For selvom hun indrømmede, at hun har været fan af showet, siden hun var ung, så har hendes medvirken fået en bismag, efter alt hvad der skete i kølvandet på optagelserne.

»At optræde sammen med andre fantastiske musikere og hårdtarbejdende modeller/venner skulle have været en af mine bedste aftener i år. Men efter at jeg filmede min optræden, blev der sagt nogle ting, som jeg ikke kan ignorere«, skriver Halsey i et opslag på Instagram og hentyder naturligvis til marketingchefen fra L Brands, som ejer Victoria’s Secret, Ed Razek, der efter showet fik sagt flere uheldige ting i et interview med Vogue.

Og selvom Halsey nok godt var klar over, at hun deltog i et show, der allerede inden det blev filmet, blev kritiseret for igen at ignorere diversiteten på catwalken, når det kommer til kropstyper og transkønnede, så blev Razeks forsøg på at forklare sig altså for meget for popstjernen.

»Som et medlem af LGBTQ+-miljøet har jeg ingen tolerance over for manglende diversitet – især ikke når den er motiveret af stereotyper«, skriver den biseksuelle stjerne yderligere.

Vis dette opslag på Instagram

‪💕🦋💕 @GLSEN – glsen.org‬

Et opslag delt af halsey (@iamhalsey) den

Hun henleder også folks opmærksomhed mod GLSEN, en organisation som arbejder med at støtte unge i LGBTQ+-miljøet, før hun slutter med at skrive med reference til Razeks kommentar om, at Victoria’s Secret ikke bør have transkønnede modeller med i showet, fordi de sælger en fantasi:

»Hvis du er transkønnet og læser dette, og de her kommentarer (Razeks, red.) har fået dig til at føle dig fremmedgjort eller invalideret, så skal du vide, at du har allierede. Vi er solidariske, og total accept er den eneste ‘fantasi’, jeg bakker op om«.

Læs også: Victoria’s Secret skaber mere vrede efter forsøg på at forklare manglende diversitet

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold