Vandbærer fotobombede sig til stjernerne på Golden Globes røde løber

Det kan godt være, at vi allerede har givet vores bud på de bedst klædte på den røde løber ved nattens Golden Globes, men faktisk er det slet ikke skuespillerne, som løb med opmærksomheden i fotografernes blitzlys – i hvert fald ikke på de sociale medier.

Med en helt særlig insisterende tilstedeværelse var det nemlig en vandbærer for Fiji Water, som har spredt stor glæde på internettet efter nattens prisuddeling. Det er nemlig lykkes hende at photobombe et hav af portrætbilleder af skuespillerne, hvor hun smiler sødt i sin blå kjole og et fad med vandflasker i hænderne.

Med til historien hører det dog, at det tilsyneladende ikke er den ‘rigtige’ røde løber, hun begår sig på, men derimod en sektion af den eller af hele velkomstcirkusset, hvor Fiji Water havde en særlig tilstedeværelse som en af sponsorerne af årets Golden Globes.

Det slår dog kun en lille flig i hendes mesterlige photobomb-evner.

»Det handler om strategi. Du må finde din vinkel«, sagde hun eftersigende til Los Angeles Times. Og mon ikke Fiji Water ansætter hende igen næste gang? De har i hvert fald fået god marketing for deres penge.

Og ja, helt tilfældigt var taktikken nok ikke. Pigen med flaskerne hedder nemlig Kelleth Cuthbert, er model og har 69.000 følgere på Instagram – og hun ved i hvert fald, hvordan man poserer.

Lige meget hvad så elsker internettet hende – og ja, Fiji Water Girl har selvfølgelig allerede fået sin ‘egen’ Instagram-konto, ligesom adskillige memes allerede har placeret hende i alverdens andre scenarier. Ah ja, internettet…

Læs også: De 14 bedst klædte fra Golden Globes – inklusive tre mænd der udfordrede traditionerne

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold