Jay-Z og Beyoncé holder åbenbart den bedste Oscar-efterfest nu – Rihanna, Adele og Drake blandt deltagerne

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af badgalriri (@badgalriri) den

I mange år har Vanity Fair siddet på den officielle Oscar-efterfest. Der hvor man bare skulle være og ses, hvis man var noget i Hollywood – og amerikansk popkultur generelt. Men som The New York Times skrev en fin artikel om i sidste uge, så er festens stjerne falmet. Det skyldes både tiden, en ny redaktør, tilstedeværelsen af mange fotografer, samt at der er en ny fest i byen.

Sidste år holdt Jay-Z og Beyoncé nemlig for første gang deres Gold Party, der skulle være mere eksklusiv med færre inviterede og færre (hvis nogen) fotografer. Altså kan stjernerne feste uden at skulle tænke på at ende på nettet og i aviserne næste dag.

Nogen billeder er der dog sluppet ud. Da den vildeste Oscar-feber havde langt sig i går aftes, og de fleste var færdige med at snakke om showet og de vilde outfits, så kom Rihanna nemlig på banen.

I ren Beyoncé-stil delte hun tre billeder på Instagram, hvor hun poserede i en kort, dyreprintet kjoler med flæser. Hun taggede stylisten Jahleel Weaver på et af dem, og han kunne afsløre, at der var tale om en kjole fra Alexandre Vauthier, og at de havde været til Oscar sammen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

My trophy wife last night 🏆#oscars2019 #styledbyjahjah

Et opslag delt af @ illjahjah den

»My trophy wife last night«, som stylisten skriver, og på de halvsmadrede billeder, der trods alt også har ramt nettet, kan man se, at Rihanna netop var til Jay-Z og Beyoncé-festen sammen med blandt andre Drake, Adele, A$AP Ferg, A$AP Rocky, Rashida Jones, Ava DuVernay, Diddy, Katy Perry og Orlando Bloom.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af All Things JAY-Z (@allthingsjayz) den

Man kan også se, at nogle af gæsterne tydeligvis har ramt både Vanity Fair-festen og Gold Party. Måske skal man lige ses hos Vanity Fair og få taget sit billede, og når man så for alvor skal feste, så tager man til Jay-Z og Beyoncés fest?

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Hip Hop U-C-IT (@hhucit) den

Indtil videre er der ikke landet nogle billeder af værtinden, men Jay-Z poserer med flere af gæsterne foran et hvidt foto-backdrop som tilsyneladende var sat op til lejligheden.

Læs også: De seks mest vovede outfits fra Oscar-efterfesten – og Halseys Cartoons-look

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Jay-Z (@jayz.co) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Beyoncé All Day – RJ (@beeyallday) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Beyoncé Stans 🐝 (@followbey) den

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold